2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
تبلیغات زیاد داره گوشی هنگ میکنه میای سایت رسیدگی کنین لطفا

با اوپرا بیا.من بااون کارمیکنم حتی یک دونه تبلیغ نمیبینم گلم

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

سلام عرض می‌کنم خانم تهرانی

وقت شما به خیر

اگر ممکن هست لطف کنید توانایی تغییر نام کاربری (اسم مستعار) را هم به ویژگی‌های جدید سایت اضافه کنید.

متشکرم 

@مونا_تهرانی    

بی‌تعلق به جهان باش که آزاده روے

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام خانم تهرانی چندساله گزینه حذف تاپیک رو ازدسترس کابران خارج کردین تواین چندسال هنوز تصمیمی نگرفتید ک چطور برشگردونید

ی خواهش دیگ لطفا برای گزینش نی نی یارهاتون معیارهاو ملاکهای سنجیده تری داشته باشین ی عده از همکارانتون سواستفاده شخصی میکنن از اختیاراتشون وسلیقه ایی رفتارمیکنن اینطور افراد هنوز باخودشونم ب صلح نرسیدن و جلوآینه برن هم باخودشون درگیرن

این کمترین حقوقیه ک ی کاربر اینجا داره احترام و احترام و اجازه تصمیم گیری برای ماندن و نمانده تاپیکهاش 

شما بعنوان یک مدیر لطفا خواهشا ازخودتون شروع کنیدب حقوق کاربرانتون احترام بذارین ک همکارانتونم از شما الگوبگیرن

مونا_تهرانی#  

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

لطفاً مشکل عکس گذاشتن که برای بعضی کاربرا نمایش داده نمیشه ،،، یا حتی برای یک کاربر یه بار نمایش داده میشه و یه بار نه 

و محو شدن عکس کاربری خیییییلی از کاربرا هم بررسی و اصلاح کنید 

تو یه صفحه تاپیک عکس آواتار نصف کاربرها سفیده و باز نمیشه 

☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                       

سلام خانم تهرانی 

امیدوارم پست من رو مطالعه کنید

پیشنهاد می کنم به استارتر تاپیک گزینه حذف و ویرایش پست بدید خیلی از دعواها توی نی نی سایت دیگه ایجاد نمیشه 

مشکل عکس رو لطفا حل کنید 

و تعداد تگ ها رو اضافه کنید مثلا 20 تا 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم  حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه&n ...

سلام دخی 

میگما رهبر شورشی ها دستور دادن فعلا اعتراض رو همینجا استپ کنیم تا بعد ببنیم چی میشه من میخواستم تا فردا ۱۲ ظهر صبر کنم ببینم بچه ها چیکار میکنن ولی میبینم که از عصر دیگه هیچ تاپیکی نیست الانم خودش بهم گفت فعلا دست نگه داریم یه تعداد از بچه ها هم شروع کردن کامنت گذاشتن و تاپیک های متفاوت زدن خواستم بگم فعلا ماهم برگردیم به روال قبل یه مدت بعد اگه نکردن دوباره قوی تر حمله کنیم😂🗡

از صب تو یه دونه تاپیک متفرقه کامنت نذاشتم تا الانم صبر کردم

چه زود یک سال شد....😔💔   
با اوپرا بیا.من بااون کارمیکنم حتی یک دونه تبلیغ نمیبینم گلم

اوپرا چیه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
سلام دخی  میگما رهبر شورشی ها دستور دادن فعلا اعتراض رو همینجا استپ کنیم تا بعد ببنیم چی میشه ...

منم کلا تو هیچ تاپیکی نرفتم😹😹😹😹✋️رهبر شورشی ها چرا تسلیم شد؟؟؟؟؟

اقا ینی تسلیم شیم ؟؟؟

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
2810