2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

با احترام مشکلات‌ این سایت‌ اگ قرار بود حل بشه سالیان قبل‌ حل شده بود چون شما اصلا این موارد مشکل نمیبینین بنظرتون مزیته ک بقیه کنترل بشن.من با نظر اون کاربر ک گفت ما رباتیم موافقم👌

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
خیلی وقته کاربرا دارن اعتراض میکنن اگه میخواستین کاری انجام بدین تا الان انجام داده بودید. خودتون خس ...

اصلا اهمیت نمیدن که بخوان خسته بشن   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سایت.مادران

الان یعنی سرچ. کنم سایت مادران؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

واقعا فاز اونایی که میگن حذف تاپیک باعث سو استفاده میشه رو درک نمیکنم ، بزرگوار درحال حاضر که  امکان حذف نیست مگه کم تاپیک دروغ میزنن و سواستفاده میکنن؟؟؟؟ یعنی الان که نمیتونیم حذف کنیم جلوگیری شده!!! خواهشا چرت نگین ، تا کی باید با کلی خواهش  و التماس از نی نی یار محترم بخوایم تاپیک مارو پاک کنن، اونم پنجاه پنجاه یا پاک میشه یا نمیشه....به منافع کلی توجه کنین ، یه وقتایی ما یه تاپیکی میزنیم که به‌هر دلیل دوست داریم پاکش کنیم این کوچیک ترین و ساده‌ترین حق یک کاربره، به قول اون دوستمون ما صرفا ربات تولید محتوا که نیستیم ! خانم تهرانی خواهش میکنم یه فکری بکشید حداقل حداقل هر کاربر خودش  اجازه ی حذف یه تاپیک درروز رو داشته باشه  ....یه قابلیت ساده اضافه کردن مگه چقدر زمان بره ، اگه واقعا بخواین رسیدگی کنین ظرف همین هفته حل میشه 

کی درست میکنین حذف تاپیک حتی شده یدونه تاپیک در هفته پاک کنیم هم خیلی خوبه

خب الان که سه روز تو هفته حذف تاپیک بازه

میخواید بدترش کنید؟😂

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
الان یعنی سرچ. کنم سایت مادران؟ 

اره

عالیه

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

آخرش حذف تاپیک چی شد؟قبول کردن ؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم خدا نبخشش اگه موضوع امضام را خواستی بدونی تاپیکم که اسمش زندگینامه است را بخون

جدا سایت داغون شده سه بار لینک گذاشتم تاپیک حذف،ولی حذفش نکرد نی نی یار،،اونم ازوضع ساعت کاریش،10ونیم تادوازده!دوتاسه!!!خسته میشن طفلکا.

حالاجالب اینه دیر باز میکنه تاپیک و ولی سرساعت قفل میکنه....هعی انتظاری هم نمیره کی وظیفه اشو درست انجام میده ک شماها دومیش باشی،فقط پول مهمه

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼
2810