2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست
ب درک‌نشد

بعضی وقتا ادم تامیک میزنه میترسه شناسایی شه نی نی یارهام دیر حذف میکنن

خودم استرسش تجربه کردم خیلی بده

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

🔴از فردا تاپیک نزنید🔴

پر  حسرت های شیرین💔
 الان نصف نی نی سایتیا باور کردن اینا سایتو درست میکنن😏زهی خیال باطل

منی که باور نکردم 😅 چون هزار بار گفتن این گزینه حذف تاپیک رو میزاریم رسیدگی میشه، سایت  درست میشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️     
2805

پس ماهم تا اون روز توی سایت فعالیتی نمیکنیم تا بلکه یکم زودتر دست ب کار شید

البته مشکلات سایت ب این بزرگی و ب قول شما پرجمعیتی مث نی نی سایت یکی دوتا نیس پر از ایراده و این در شان یک سایت پرطرفدار مث نی نی سایت نیس

شما کم‌خاهی عزیزم ک‌این‌ سایتو برا خودت بزرگش کردی و شده دغدغه روزانت من برا سرگرمی میام اصلا بود و ...

من سرگرمی هامم باید لولش بالا باشه😹😹😹😹😹

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
حذف تاپیک نمیخوادچون به راحتی دروغ میگن وسرکارمیزارن بعدپاک میکنن

بله اینم هست،من تو تاپیک آخرم این موضوع رو عنوان کردم،ولی تایم باز بودن تاپیکِ حذف تاپیک باید بیشتر بشه و اینکه امکان ویرایش عنوان رو هم داشته باشیم عالی میشه

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

حذف تاپیک باید اصولی باشه ، خیلیا هستن که بخاطر تاپیکهای قبلیشون نمیتونن تاپیک الکی بزنن ، یه عالمه بچه سال هم ریختن تو سایت که ملتو سر کار بزارن.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
ولی نی نی یار شب هرررر وقت من ازش درخواست کردم پاک کرده عکس رو حتی ریپلای بقیه رو که لینک من توش مون ...

رفتم تو حذف تاپیک ، تایپکمو ده بار گذاشتم .یادم نمیره چقدر استرس داشتم .اما تو همون صفحه یکی در میون حذف میکرد برا کاربرا .

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
شما کم‌خاهی عزیزم ک‌این‌ سایتو برا خودت بزرگش کردی و شده دغدغه روزانت من برا سرگرمی میام اصلا بود و ...

حرف شما مثل اینه ک بگی من فقط برا سرگرمیم فیلم میینم. حالا فیلمه صدا نداشته باشه نبایید مهم باشه. بشه دغدغع.  

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
یه محفل چت خصوصی نداریم که با دوستامون گروه خصوصی بزنیم  حق عکس گذاشتن نداریم چون خرااابه&n ...

چت خصوصی هم یه زمانی بود که خبرش رسید به بالاها و پلیس فتا که چه خبره تو خصوصی ها از پسرا و دخترا که نگو ...

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سایت های دیگه امکان ویس دادن واهنگ فرستادن وحذف وچیزای دیگه هست.لطفا این امکانات فراهم کنین.و ای کاش فقط وفقط با شماره ملی میشد وارد شد که مردها وزیر ۱۸ سال نتونن وارد سایت بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
2810