2777
2789
عنوان

کاربران محترم توجه بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 40984 بازدید | 865 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باگ های سایت هم برطرف کنید لطفا

توی این چند سالی که نی نی سایتم نصفش سایت باگ داشته

درست هم نمیشه متاسفانه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
2805
😹🚶‍♀️ما مث شما نیستیم براحتی هیچی نخایم شما خیلی کم خواهی 

شما کم‌خاهی عزیزم ک‌این‌ سایتو برا خودت بزرگش کردی و شده دغدغه روزانت

من برا سرگرمی میام اصلا بود و‌نبودش برام‌مهم‌نیس 

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
یاد زینب افتادم‌.اگه دوس نداری جمع کن از نی نی سایت برو😂😂😂😂😂😉😉 ددی سایت تاپیک‌زدن که تو‌نی ...

😹😹😹😹😹ما نمیریم اینجارو درست میکنیم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
سلام خانم تهرانی دوساله دارید اینارو میگید اخه

دوسال چیه من از ۹۵ اینجام هر دوسال یکبار سایت می‌ره تو حالت کما تا نزدیک یکسال نه میشه عکس گذاشت نه عکس دید نه دسترسی به پنل خودمون داشته باشیم. یه باگیه که هیچ تلاشی برای درست کردنش نمیکنن. 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

دوستان عزیز همانطور که درمتن اشاره کردم در حال انجام برنامه هایی هستیم و ایجاد امکاناتی که به امید خدا بتونیم رضایت کاربران عزیز رو بدست بیاریم

خودت نپاک عزیز چرا محدودیت رو برا کاربران میخوای؟؟؟؟؟ 

عزیزم ی سری تاپیک ها نیازه و کاربردی، اگ پاک کنن و بعد شما ی مشکلی داشته باشی چطور میخای از تجربه قبلیا استفاده کنییییی؟ 

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
2810