2777
2789
عنوان

خانم های با سرویکس کوتاه لطفا تشریف بیارید.

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 77 پست
خدا خیرتون بده  چقدر ارامش میدید اینقدر تجربه های وحشتناکی از سرکلاژ تعریف کردن که داشتن سکته ...

سرکلازم نمیشی نگران نباش استرس نداسته باش من فرنگی هم نمیرفتم نداشتیم تو نهایت رعایتتو کن و بسپار بخدا

یا خدا پساری هم با عمل میذارن؟ 

نه سرپایی گذاشتن مثل معاینه ولی خیلی درد داشت🥴

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرنگی نداریم حالا از امروز از این تاشوها گذاشتیم که چقدرم کثافتکاری داره.  کار سنگین انجام نمی ...

نگران نباش پساری هم اگه اوضاعت بد باشه همون موقع سرکلاژ میزارن 

وگرنه خود پساری تو مطب هم میزارن خیلی راحته

نگران نباش پساری هم اگه اوضاعت بد باشه همون موقع سرکلاژ میزارن  وگرنه خود پساری تو مطب هم میزا ...

اا 

برم در موردش سرچ کنم ببینم چیه

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند
اا  خود دکتر درخواست سونوی واژینال میکنه؟ کاش تو واژینال عددش بالاتر باشه

آره دکتر گفت برای طول سرویکس واژینال دقیق تره ،سونو شکمی کمتر نشون میده مخصوصا اگه مثانه خالی باشه

خدا خیرتون بده  چقدر ارامش میدید اینقدر تجربه های وحشتناکی از سرکلاژ تعریف کردن که داشتن سکته ...

انقد راحته که من وقتی بهوش آمدم میگفتم پس چرا دکتر سرکلاژم نکرده والا من که اصلا درد نداشتم با وجود اینکه آستانه دردم پایینه

قربونت عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت

اصلا درد نداری 

فقط کارسنگین نکن فشارنیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
آره دکتر گفت برای طول سرویکس واژینال دقیق تره ،سونو شکمی کمتر نشون میده مخصوصا اگه مثانه خالی باشه

من خالی نبودم ولی حتما میرم میگم واژینال بنویسه

قربونت عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت اصلا درد نداری  فقط کارسنگین نکن فشارنیاد

ایشالا ایشالا 

ممنون از دعای خیر و خوبت 

ان شاالله خودت و عزیزانت سالم و سلامت باشید