2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی ادعا تمیزی داره.... چن روز پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 65 پست
نه میرفت بیرون ولی لزومی نداشت به خودش و بقیه بگه آبروشو ببره مشخصه با قصد دل شکستن اینکارو کرده

خب چی میگفتم دلیل اینکه سفره رو ترک کردم خب کسی که خفه شع آب میخوره بلند نمیشه بره تف کنه

به امید روزهای خوش 💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب به روش اوردی من به روش نمیارم یواشکی مو رو گذاشتم کنار تا بقیه حالشون بد نشه.... همچین کسایی رو ...

تو دهنم بود وگرنه بارها دیدم تو بشقاب موهه گذاشتم کنار 

به امید روزهای خوش 💝

خوب به روش اوردی من به روش نمیارم یواشکی مو رو گذاشتم کنار تا بقیه حالشون بد نشه.... همچین کسایی رو ...

منم تو سبزی سر سفره یه توپه مو پیدا کردم ولی نخوردم دوباره گذاشتم تو سبزی ها که بعدا خودش ببینه 

خدایا شکرت 
خب چی میگفتم میگفتم سنگ تو غذا بود؟ خب مو بود 

ببین عزیز میزبان زحمت کشیده غذا درست کرده. حالا ی مو افتاده. اتفاقی که برای هر کسی ممکنه بیافته. برای خودم هزار بار افتاده. ولی وقتی بروی میزبان بیاری خجالت می‌کشه و اگه دستش برسه که مخصوصاً شما طرف مادر شوهر بوده ممکنه ی جوری بخواد تلافی کنه. اونوقت دیگه نباید شاکی بشی. وگرنه من نمیگم باید قورت میدادی. باید ی جور رفع و رجوعش میکردی تا مادر شوهرتو شرمنده نکنی. حالا شده برای دفعه بعد حواستو بیشتر بده