2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خیلی ادعا تمیزی داره.... چن روز پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مث جاریم خیلی به خودش امتیاز میده که تمیزه ولی غذاهاش پر مو هستش 

من و خاهرم داشتبم نون و پنیر میپچیدیم نذر داشتیم اومده بود میگفت وی وی من از دست شما نمیخورم کاشت ناخن دارید بعدا خودش اینجوریه 

به امید روزهای خوش 💝

من از مو تو غذا متنفرررم .

ولی کار تو حیلییی اشتباه بوده .

من تو مهمونی شده سر این رفتم دسشویی غذارو خالی کردم و دیگه از سفره کنار کشیدم ولی هرکس پرسید گفتم یکم دل دردم ..

ریختن مو تو غذا خیلی تصادفیه . اینطوری وقتی سر سفره گفتی دل بقیه رو هم به غذا بد کردی .

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
من و خاهرم داشتبم نون و پنیر میپچیدیم نذر داشتیم اومده بود میگفت وی وی من از دست شما نمیخورم کاشت نا ...

اره دقیقا مث جاریه من... نذری براش میارن نمیخوره میاد خونه ی ما با چایی خرما بیارم پا میشه میره خرماشو میشوره میاد میخوره

من از مو تو غذا متنفرررم . ولی کار تو حیلییی اشتباه بوده . من تو مهمونی شده سر این رفتم دسشویی غذا ...

خب من پاشدم رفتم بیرون شوهرم اومد هی گفت چیشده چیشده 

منم گفتم مو بود بعدا اومدیم داخل مادر شوهرم گفت چی بود مو بود گفتم آره 

بعدشم گفتم سیر شدم کشیدم عقب 

به امید روزهای خوش 💝

2810