2777
2789
عنوان

شوهرم بین دوراهی سختی منو گذاشته😔چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 108 پست
آخه کی میره پیش کسی که متخصص نیست کار زیبایی انجام بده ؟

عزیزم دنبال زیر بغل مار نگرد کل دنیا الان اینجوریه مدرکی ک میخام بگیرم از دانشگاه شهید بهشتی و بین الملی لطفا راهنمایی کنید 

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما برو سرکار.مخصوصا که الان رو بورسه این بوتاکس.دانشگاه دیر نمیشه

یعنی بعدا همین اشتیاقو دارم برم داشنگاه دیر نمیشه؟؟؟

لطفا با گذاشتن هرچه سریع تر عکس خود از حاملگی ناخواسته به روز رسانی کاربر ها جلوگیری کنید.)هزار بار خوردم زمین هر بار قوی تر از قبل بلند شدم.همیشه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه.اگه برگردم گذشته هیچ چیزی رو تغییر نمیدم، هیچ کدوم از اشتباهامو درس نمیکنم، اتفاقایی که توی گذشته افتاد اشتباهایی که کردم راهای غلطی که رفتم باعث شدن که الان من بهترین ورژن از خودمو داشته باشم، اگه اونا نبودن قدرت و درکو شعور الانو نداشتم.عشق شیرین ترین اشتباه من بود.
الان دکتراش زدن تو کار زیبایی و بوتاکس برو دنبال درآمد 

ببینن دوسال دیگه هم کارات روروال میفته دانشگاه میری دانشگاه ازاد جوان هست تاپیرمرد پیرزن

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
درس خوندن بهتره ولی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽

میشه بگید چرا

من برا خودم الان فیلر میزنم برا موهام 😂😂

واقعا عجب

حالا رو خودت کاری میکنی بکن بدن خودته همه چیش دست خودته

ولی بنظر من نرو سمت این کار

آخر و عاقبت نداره

پزشک 7سال عمومی خونده و 2سال رفته طرح

از اونور 4،5 سال تخصص خونده و باز دوباره رفته طرح

و با کوله باری از تجربه میاد فیلر میلر میزنه

به عضلات و اعصاب و عروق و آناتومی بدن انسان اگاهه

بعد تازه با اینهمه تجربه گاهی هم خطای پزشکی رخ میده

تو با چه جراتی و با چه سواد و تجربه ای میخوای این کار رو کنی؟

برو درست رو بخون و بعد آزمون استخدامی بده

همه چیز پول نیست

اول شرافت و بعد پول

🌺good vibes only🌺

دانشگاه خبری نیستا

اگه هدفت صرفا گرفتنه مدرک باشه

ولی ن اگه هدف خاصی داره اره برو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
حقوقش خوبه خدایی

اره وسوسم میکنههه

اگه یکم کمو زیاد بزنی طرف صورتش نکروز میشه باید دیه بدی

اینو بزار به عهده دکترا

برو دانشگاه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋