2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52615 بازدید | 180 پست
سلام امیدوارم جوابمو بدین من هرچی نوشتینو خوندم دقیقا افکار شمارو دارم هیچکس نمیتونه برای دلیل زندگ ...

سلام عزیزم 

من دکتر رفتم دارم دارو مصرف میکنم خیلی بهترم شکرخدا

افسردگی رو اگه درمان نکنی مشکلات جدی واست رخ میده من خودم دانشجو روانشناسی هستم یه راه درمان پیدا کن ...

ممنون در تلاشم

فکر نکنم بتونم برم شیرز ولی حتما سعیمو میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیز ممنونم بابت مطالب خوبت. من ۱۱ ماهه همسرم فوت کرده و ۲۹ سالمه یه پسر سه ساله دارم بعد ...

سلام عزیزم خواهش میکنم، درک میکنم منم فوت عزیز دیدم و دقیقا آدم رو‌ پیر میکنه، ولی به این فکر کن که تو شاد باشی یا غمگین باشی زندگی ادامه داره، مخصوصا که بچه کوچیک هم داری و بخاطر اونم شده باید بلند شی و قوی بشی… معمولا مرگ عزیز تا یکسال آدم رو داغون میکنه و بعدش کم کم به زندگی عادی برمیگردی ، صبور باش و سعی کن کم کم خودتو از انرژی های منفی دور کنی، سرخاک کمتر برو و بیشتر تو خونه دعا بخون براش و خیرات بده حتما…خونه و محل زندگی تو عوض کن اگه تونستی وسایل خونه هم عوض کن که همشون انرژی همسرت رو دارن…مطمین باش بعد از دوسال کامل برمیگردی به زندگی عادی ،با این روش هایی که نوشتم میتونی یکم حال بدت رو کمتر کنی و روند خوب شدنت سریعتر میشه، اگر هم میتونی چند وقت یه بار با مشاور هم صحبت کن تا زودتر حالت خوب بشه🌹

کسی که افسردگی داشته باشه اگه میتونست اینکارارو انجام بده که دیگه افسرده نبود افسردگی ادمو به جایی م ...

بله درسته ولی افسردگی هم مثل بقیه بیماری ها مراحل داره، کسی که خیلی شدید باشه این روش ها جوابگو نیست ولی در حد متوسط با همین ها درمان میشه، من تجربه خودم رو نوشتم که حتی پانیک هم میشدم و بدون دارو با همین روش ها کامل خوب شدم🙏 

یه سوال ازت بپرسم اینکه سالهاست اتفاقات اطرافمو حس نمیکنم چه اتفاق فوق العاده ای چه وحشتناک چه ریز ...

به چند روزی که دارو مصرف کردم توهم داشتم ولی قطع کردم و ادامه ندادم احساس میکردم واقعا روانی شدم😐ولی بعدش که با روش های طبیعی و بدون دارو کم کم به خودم کمک کردم حالم به مرور خوب شد، البته گاهی مشاوره هم میرفتم

اگه می‌خواین خوب شین باید از یه روانپزشک کمک بگیرین من خودم از روانپزشک کمک گرفتم یه روانپزشک کاربلد ...

ممنون عزیزم از معرفی تون، ولی مرحله اول روانشناس باید رفت، اگر حل نشد روانپزشک مرحله آخره که داروهای قوی میده

سلام امیدوارم جوابمو بدین من هرچی نوشتینو خوندم دقیقا افکار شمارو دارم هیچکس نمیتونه برای دلیل زندگ ...

عزیزم بابد مشاوره بری ، این چیزایی که نوشتم برای درمان افسردگی روزمره و در حد کم هستش، اگه ترس و بی انگیزشی زیاد دارین چند جلسه مشاوره بهت کمک میکنه به ذهنت جهت بدی و ترس هاتو با کمک مشاور میتونی بذاری کنار

به چند روزی که دارو مصرف کردم توهم داشتم ولی قطع کردم و ادامه ندادم احساس میکردم واقعا روانی شدم😐ول ...

سلام

منم این تحربه رو دارم...

ولی کم میارم هی

میتونم روشاتو بدونم

سلام تجربه‌گرایی کارهای خوبی دادید ممنونم نشانده تجربه ی شما در مقابله با این بیماری است وای لطفن مثل عوام نتیجه گیری نفرمایید سراغ قرص نرو نقطه نظر شاگر میوه فروشی و پیرزن های سنتی بود گرامی این بیماری نمی‌توان غیرجدی برخورد کرد ممکنه با این راهکار شما بیماری به خوشمزگی رو بیاره وتمامی ازدرون متلاشی بشه شاید شما اراده و محیط مناسبی برای عدم استفاده ازدارو داشتید ولی آنرا به شرایط شخصی واجتماعی دیگران تعمیم ندهید در ۶ر صورت ممنون و با تشکر از زحمات شما