2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52444 بازدید | 179 پست
درسته خوب یکی از هدفای ازدواج همین رابطه هست، ببخشید که اینو میگم ولی خوب اگه هیچی سرجاش نیست ت ...

سلام ببخشیددیرمیام 

یه زندگی که بعد۷سال بچه بیادتوش وتوسن ۴سالگیش بفهمی  علت حال بدت چیه نه ظاهرخوب مونده...راهی جزسازش نمیذاره تازه ترجیح میدم شوهرم کم میل باشه تاهرزبپره دیگه چه باکفش رابری چه باکلاه دنیاهمینه سختی داره به جدایی فکرکردم خیلی ولی دیدم عاقبت یایه معتادیاهیزیاکتک زن یا... پس انتخاب بهترموندنه برام

۷۵.۹۲۸۰
سلام ببخشیددیرمیام  یه زندگی که بعد۷سال بچه بیادتوش وتوسن ۴سالگیش بفهمی  علت حال بدت چیه ...

درسته کاملا درکتون میکنم، بچه خیلی جاها جلوی آرزوهای آدم وایمیسته😢ولی خوب خودتون بهترین جواب رو‌ دادین، گاهی وقتا آدم بهترین انتخابش سازگار شدنه،کاش قبل از بچه دار شدن متوجه میشدین که راحت‌ راهتونو جدا میکردین،ولی خوب توی خیلی از زندگیا بعد از بچه خیلی چیزا تغییر میکنه و دست خود آدم نیست،امیدوارم بهترین ها برات اتفاق بیفته و یجوری زندگی کنی و راهتو پیدا کنی که زندگی هم برای خودت قشنگ بگذره هم بچه ات🙏🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نه عزیزاشتباه متوجه شدین ۷سال نازایی داشتیم وخداراشکرخدااین فرشته روبهمون دادوگرنه کلاهمون پس معرکه بود.من اگه قبل بچه آوردن هم میفمیدم مشکل کجاس وجدامیشدم بازادمای خوبی سرراهم نبودن که حسرت اونو بخام بخورم.

۷۵.۹۲۸۰
درسته کاملا درکتون میکنم، بچه خیلی جاها جلوی آرزوهای آدم وایمیسته😢ولی خوب خودتون بهترین جواب رو‌ دا ...

ممنون عزیزم الهی روزی بیادکه همه سالم روحی وجسمی بشیم

۷۵.۹۲۸۰

سلام دوست عزیز ممنونم بابت مطالب خوبت. من ۱۱ ماهه همسرم فوت کرده و ۲۹ سالمه یه پسر سه ساله دارم بعد فوت همسرم حتی خندیدن هم برام سخت شده و افسرده شدم خیلی دوستش داشتم و بهش وابسته بودم . با این شرایط خدا رو شکر تونستم ازمون بانک قبول بشم ولی هنوز سر کار نرفتم البته اون دو ماه که درس خوندم خیلی سعی کردم به خودم مسلط باشم شبا قرص خواب میخوردم و مامانمم خیلی کمکم کرد هم پسرمو میگرفت هم روحیه میداد همش اون مدتی که درس میخوندم به زور و سختی تونستم خودم رو یه جوایی سرگرم کنم  یه ماه دیگه قراره برم سر کار ولی همچنان حال روحیم خیلی بده و اصلا برا قبولیم نمیتونم خوشحال باشم تو یه روستا زندگی میکنم و خب اینجا محدودیت خیلی زیاد و او این ۱۱ ماه نتونستم بیرون برم فقط پنج شنبه ها رو بهشت زهرا میرم اونجا هم میرم خیلی سخته برام و حالم بدتر میشه دلتنگی همسرم کل وجود و انرژیمو ازم گرفته.هر شب همسرم جلو چشمه و تواین ۱۱ ماه نتونستم خواب راحت و بدون دلتنگی داشته باشم .دلم خیلی گرفته احساس میکنم قلبم پر زخمه اینقد گریه کردم خشکی چشم گرفتم. این یک سال خیلی پیر و شکسته شدم

کسی که افسردگی داشته باشه اگه میتونست اینکارارو انجام بده که دیگه افسرده نبود افسردگی ادمو به جایی می‌کشونه که حتی نمیتونی از تختت بلند شی بری دستشویی حتی حوصله نداری ی آب به صورتت بزنی 

یه سوال ازت بپرسم

اینکه سالهاست اتفاقات اطرافمو حس نمیکنم چه اتفاق فوق العاده ای چه وحشتناک چه ریز و درشت چه وقتی یه نفر داره بهم یه چیزی میگه همینه؟یعنی منظورم ابنه توعم داشتی؟

اگه می‌خواین خوب شین باید از یه روانپزشک کمک بگیرین من خودم از روانپزشک کمک گرفتم یه روانپزشک کاربلد داخل شیراز هست خیلی معروفه پیش اون رفتم اسمش رابرت فرنام هست مطبش هم شیراز خیابان زند روبروی بیمارستان شهید فقیهی ساختمان کیمیا طبقه 4واحد 5 

یه سوال ازت بپرسم اینکه سالهاست اتفاقات اطرافمو حس نمیکنم چه اتفاق فوق العاده ای چه وحشتناک چه ریز ...

بنظرم یه روانپزشک هست داخل شیراز خیلی معروفه رابرت فرنام هرکه رفته پیشش خوب شده بنظرم میتونی امتحان کنی

یه سوال ازت بپرسم اینکه سالهاست اتفاقات اطرافمو حس نمیکنم چه اتفاق فوق العاده ای چه وحشتناک چه ریز ...

افسردگی رو اگه درمان نکنی مشکلات جدی واست رخ میده من خودم دانشجو روانشناسی هستم یه راه درمان پیدا کنه تا از پا درت نیاورده 

افسردگی به نظر من هم درمان دارویی میخواد و مهم تر از اون روان درمانی. برای نتیجه گرفتن هر دو تاش باید با هم باشن. اگر کسی رو نمیشناسید میتونم دکتر زهرا امام رو که روانشناس هست رو بهتون معرفی کنم. مطبش هم شهرک غربه تهران هست

ممنونم حتما انجام میدم.. اما اگهبخوام بهش دقیق بشم مس میکنم روانی میشم..یه ترس بدیه ته دل ادم ما ...

سلام امیدوارم جوابمو بدین

من هرچی نوشتینو خوندم دقیقا افکار شمارو دارم هیچکس نمیتونه برای دلیل زندگی قانعم کنه

همه چیز برام عجیبه منم از همه چیز میترسم

حالتون بهتر شد؟اگه اره لطفا بگین چه کارهایی کردین