2777
2789
عنوان

قصور پزشکی شهید رجایی قلب تهران

85 بازدید | 7 پست

سلام اکوم کردن تشخیص pda شیش میلیمتری دارن عمل کاتترازیسیون نوشتن برا قلبم از راه انژیوگرافی 

عملم امروز بود بیهوش شدم بهوش اومدم گفتم درست شد؟قرار بود با یه نوع فکر سوراخو پر کنن گفتند اکو اشتباه شده پیش میاد سوراخت یک میل بود هیچ اسیب و ضرری نداره من یعنی پاره شدم خون درد هنوز نزاشتن راه برم فردا ترخصیم انقدر جیغ زدم سرشون صدام در نمیاد ایتجا نیمه دولتیه ۴۰ ملیون پول دادم با بیمه از ترسم گفتم بیام بهترین جا خبرم وگرنه میرفتم میلاد یا هر جا رایگان احساس میکتم یه موش ازمایشگاهیم باورم نمیشه الکی عمل شدم  گردک نمیگیرن کارشونو میگن انژیو خودش یه راه تشخصیه در صورتی که به من یه کلم نگفتن فقط گقتن تو قلبت سوراخه با این عمل یا فنر میبندیمش حتی شاید اگه نتونیم ارجاعت بدیم جراح قلب باز دارم روانی میشم شکایت کنم به جایی میرسم؟اگه اره چحوری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم اینه که الان سالمو زنده هستی جون داری برو دادسرای نظام پزشکی شکایت اما اینو بدون واقعا آنژیو خود ...

فقط من نیستم خیلیا عمل باز کردن ایتجا تو بخش عفونت گرفتن دوباره قراره یه دور دیگه عمل کنن عفونتو درارن باورم نمیشه یا یکی انزیوش کردن دوتا رگش بوده یه رگش باز شده یکیش نه همینجوری مرخصش کرده رفته گفته هفته بعد بیا اوتو باز کنیم تو اون یه هفته به پاش خون نرسیده سیاه شده سنگ شده قراره قطعش کنن تووفیلم ترسناکن همچین چیزی ندسده بودن مگه اینجا بعترین نیست نمیفهمم!

مهم اینه که الان سالمو زنده هستی جون داری برو دادسرای نظام پزشکی شکایت اما اینو بدون واقعا آنژیو خود ...

پس اکویی که اشتباه بوده چی؟این هزینم ۴ ماه جدن دادم بهم گقتن شاید دندون نتونی بکشی شاید بچه داری عدعن شه هر احتمالی قکر کنی زوح و روانم از بین رفته 

فقط من نیستم خیلیا عمل باز کردن ایتجا تو بخش عفونت گرفتن دوباره قراره یه دور دیگه عمل کنن عفونتو درا ...

نه عزیزم رجایی سانتر قلب هست اما دولتی محسوب میشه باز خدا رو شکر کن دور از جون شما همکار من بر اثر قصور جراح زنان تو بیمارستان خصوصی سه هفته است خانومش فوت شد. کلا برای عمل‌های جراحی بهتره نظر دو یا سه متخصص دیگه هم بشنوی سریع عمل نشید 

پس اکویی که اشتباه بوده چی؟این هزینم ۴ ماه جدن دادم بهم گقتن شاید دندون نتونی بکشی شاید بچه داری عدع ...

ببین اکو فقط صداها و وضعیت دریچه های قلب رو مانیتور میکنه سی تی آنژیو و آنژیو خودشون روش تهاجمی برای بیماری قلب هستن

فکر نکنم با شکایت به جایی برسی

آنژیو هم یک راه تشخیصی تهاجمیه

بجز ضرر مالی اتفاق خاصی هم نیفتاده

فقط یه شیت وارد رگت شده و خارج شده

دیگه این همه جیغ و استرس نداره

ضرر مالی هم فدای سرت

من جات بودم خوشحال میشدم که مشکلی نداشتم

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns