2777
2789
عنوان

درمان افسردگی بدون دارو🙂تجربه های خودم که ازشون جواب گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 52211 بازدید | 175 پست
واینه که منوبه جنون میبره محبت وتوجه وپول و...روگفتم بدرک ولی اینوهیچ جوره نتونسم وکمرموخم کرد 

درسته خوب یکی از هدفای ازدواج همین رابطه هست، ببخشید که اینو میگم ولی خوب اگه هیچی سرجاش نیست تلاش کن درستش کنی اگه نشد برو دنبال زندگیت ، چرا خودتو اذیت میکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم خیلی کنترل میکنم واقعا وقتی سرگرمم حالم بهتر میشه

کنترل که نه، باید اضطراب و حال بد از بدن تخلیه بشه(مثلا با ورزش با نوشتن …)، نه اینکه جلوشو بگیری … بله سرگرم شدن با کارایی که آدم دوس داره و لذت میبره اثر مثبت داره،مخصوصا کارایی که نیاز به تمرکز داره مثل سفالگری 

کنترل که نه، باید اضطراب و حال بد از بدن تخلیه بشه(مثلا با ورزش با نوشتن …)، نه اینکه جلوشو بگی ...

منظورم اینه هم حواس خودمو پرت میکنم هم اینکه سعی میکنم به کاری مشغول بشم..

وقتایی هم که تو جمع هستم یا با دوستام یا کلا حواسم خود بخودپرت میشه  حالم بهتره

منظورم اینه هم حواس خودمو پرت میکنم هم اینکه سعی میکنم به کاری مشغول بشم.. وقتایی هم که تو جمع هستم ...

خوبه که همیشه اونجوری نیستی ، حواس پرتی یه روش برای درمان وسواس فکریه ،ولی خوب روی خودت کار کن وقتایی هم که تنهایی حالت خوب باشه،کارایی که نوشتم رو توی برنامه روزانه ات بذار انجام بده، کارای مفیدی که هر روز هم انجام میدی توی دفتر یا تقویم بنویس

خوبه که همیشه اونجوری نیستی ، حواس پرتی یه روش برای درمان وسواس فکریه ،ولی خوب روی خودت کار کن وقتای ...

باشه عزیزم ممنونم...

بیشترین چیزی اذیتم میکنه الان اینه که  هی میگم من کیم؟ دنیا برای چیه؟ از ادما میترسم  از خودمم مینرسم..

اوایلاضطراب شدیدداشتم که شب هم نمیخوابیدم..حالا اضطرابم بهتر شده شکر خدا

باشه عزیزم ممنونم... بیشترین چیزی اذیتم میکنه الان اینه که  هی میگم من کیم؟ دنیا برای چیه؟ از ...

خواهش میکنم🌹

خوب راهش خودشناسیه، خودشناسی مقدمه خداشناسیه، و بعدش دنیا رو درک میکنی…شروع کن تمام توجهت رو به خودت بده به روحیات خودت به جسمت به اخلاقات ، اعتقاداتت … خودتو آنالیز کن، مطمین باش به نتیجه های جذابی میرسی😍حتی از دوستات و خانواده ات بخواه که برات بنویسن چه اخلاقای خوب و بدی داری، یه چیزایی میشنوی که خودت نمیدونستی… 

ترس بزرگ‌ترین سیاهی و انرژی منفیه… توی متن بالا هم نوشتم که چقدر بده، باید شجاع باشی ،روح تو از وجود خداست ،یعنی خودت یه بخشی از وجود خدایی… چرا باید بترسی؟! شجاع باش، کتاب جرات داشته باش رو بخون، برای تقویت اعتماد به نفس و شجاعت خوبه

خواهش میکنم🌹 خوب راهش خودشناسیه، خودشناسی مقدمه خداشناسیه، و بعدش دنیا رو درک میکنی…شروع کن تمام ت ...

ممنونم حتما انجام میدم..

اما اگهبخوام بهش دقیق بشم مس میکنم روانی میشم..یه ترس بدیه ته دل ادم مالی میشه...بعضی وقتا میگم تکنه ادم نیستم..

به همه چی نگاه میکنم و میترسم..میگم من دست دارم؟؟ پا دارم؟؟ 

این ادما کین؟ چرا غذا میخوریم...هزارتا سوال و هزا تا ترس😭

ممنونم حتما انجام میدم.. اما اگهبخوام بهش دقیق بشم مس میکنم روانی میشم..یه ترس بدیه ته دل ادم ما ...

قرصی چیزی میخوری؟ دقت کن ببین بیشتر چه وقتایی اینجوری میشی، توی تقویم بنویس ، یه ماه بنویس بعد چک کن ببین چه وقتایی اینجوری میشی…

و یکی هم اینکه اهل دعا جادو اینا اگه هستی شاید از اونم باشه، سراغ اینجور چیزا نرو 

قرصی چیزی میخوری؟ دقت کن ببین بیشتر چه وقتایی اینجوری میشی، توی تقویم بنویس ، یه ماه بنویس بعد چک کن ...

نه فقط تیرویبدم هی کم کار و پرکار میشه جدیدا..

من خودم اهل دعا و حادو نیستم اصلا اما یه سیدی بهم گفت همزاد داری که اینطوری شدی.. با حرفش بدتر ترسیدم

نه فقط تیرویبدم هی کم کار و پرکار میشه جدیدا.. من خودم اهل دعا و حادو نیستم اصلا اما یه سیدی بهم گف ...

آزمایش بده خیالت راحت بشه، ایشالا که هیچی نیست

اینجور چیزا احتمالات هست ولی خوب نمیشه با حرف یه نفر اینجوری بشه، اولا که من طبق اون چیزایی که خوندم همزاد رو همه آدما دارن،حالا بعضیا ارتباط میگیرن و کارای ماورایی میکنن، تا نخوای هیچ اتفاقی نمیفته از هیچی نترس، و اینکه سعی کن پاکسازی کنی و یه سری کارا مثل شمع و عود و اسپند و دوش نمک و سرکه و …. اینجور چیزا شنیدم محیط و بدن رو‌پاکسازی میکنه و انرژی های منفی رو ازت دور میکنه، امتحان کن، یوگا و مدیتیشن و نماز و دعا و قرآن هم خوبن… حتما سعی کن گناه و کارای منفی نکنی ، و کارای مثبت و ثواب زیاد انجام بده مثل کمک به ادما و حیوانات و رسیدگی به گیاها…فقط به این باور برسی که خودت از وجود خدایی و قدرت داری، دیگه نمیترسی و آرامش میاد تو وجودت 

باشه گلم ممنون از راهنماییات..انشاالله سالم و تندرست باشی🌹

خواهش میکنم عزیزم، ممنونم🌹امیدوارم زودتر حالت خوب خوب بشه🙏

اگه اینستا داری این پیج رو ببین بنظرم مطالبش به دردت میخوره

acupofgoodmood

درسته خوب یکی از هدفای ازدواج همین رابطه هست، ببخشید که اینو میگم ولی خوب اگه هیچی سرجاش نیست ت ...

سلام ببخشیددیرمیام 

یه زندگی که بعد۷سال بچه بیادتوش وتوسن ۴سالگیش بفهمی  علت حال بدت چیه نه ظاهرخوب مونده...راهی جزسازش نمیذاره تازه ترجیح میدم شوهرم کم میل باشه تاهرزبپره دیگه چه باکفش رابری چه باکلاه دنیاهمینه سختی داره به جدایی فکرکردم خیلی ولی دیدم عاقبت یایه معتادیاهیزیاکتک زن یا... پس انتخاب بهترموندنه برام

۷۵.۹۲۸۰