2777
2789
درکت میکنم
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم طاقت قهر ندارم فوری خودم میرم آشتی
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
منم الان قهرم یکمی
صلواتکدومتون معجزه کرد یدونه واسه دخترم میفرستید؟ یدونه واسه دخترم بفرست لطفا واسه خوشبختیش واسه انسان بودن و موفق بودنش 😍امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی...از وقتی ازتون خواستم واسه موقعیت کاری من و همسرم صلوات بفرستید خیلی خوبتره همه چی ...واقعا ممنونم...خدایا شکرت
ماجرا این بود ک دیروز رفت سرکار و پانزده روز اونجاست منم از پریروز باهاش سر سنگینم و غذا هم دری نکردم آخه گفتم بزار برم خونه مامانم تا تو میلیی نزاشت بعدم دیروز ک داشت میرفت چند بار خدافظی کرد جوابشو ندادم داشت از پله ها میرفت سر خورد افتاد و ساک و وسایلش افتاد پایین اما من نرفتم ببینم چی شده همسایه بعدا برام گفت افتاده بعدم زنگ زدم گفتم چرا خدافظی نکردی گفت چی عزیزم گفتم عزیزمت تو سرت بخوره بعد قطع کرد و دیگه جواب ندا تا شب ک گفت رسیرم تا الانم حتی با این ک من گفتم گوشیمو خاموش میکنم اصلا خبری ازم نگرفته خدایا
2810