2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247817 بازدید | 2046 پست
سلام من با اینکه فقط یبار زدم پیاز راضیم من اکثرا ماسک سفیده تخم مرغ و گلاب و نارنج میزنم هرمیوه ای بخورم میزنم پوستم البته هرکدوم که بهم میسازه مخصوصا الو قرمز و توت فرنگی اب و میوه زیاد میخورم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سونیا جون من قبل از پری خیلی جوش میزدم کلا هم گرمی جات بخورم سریع جوش چرکی میزنم ببخشید ولی از وقتی قرص جلوگیری روکین میخورم خداروشکر خداروشکر خیلی خیلی بهتر شدم و حالا پوستم خیلی خیلی کدر شده و لک جای جوش هم زیاد دارم و دور چشمام افتضاح تیره شده اصلا اینطور نبود و پوستمم بخاطره آلرژی که دارم حساس هستش پیاز و گوجه اینا به پوستم نمیسازه اصلا حالا چه ماسکی بزنم به نظرت؟ ماسک گیاهی ادیب خوبه؟ و اینکه من کلا با جلبک و وکس سرد و بند و ژیلت صورتم رو اصلاح کنم شدید میریزه بیرون جوش هام خب صورتمم کلا پرمو هستش یعنی کلا پرمو هستم حالا چکارکنم واسه اصلاح صورت به نظرت؟
سونیای عزیز من تا الان سه بار ماسک پیاز گذاشتم یه شب در میون.صورتم خیلی بهتر شده احساس میکنم رنگش باز شده.جوشامم کوچیکتر شدن ولی جای جوش دارم فعلا باید این ماسک رو ادامه بدم تا حسابی خوب بشه. با صابون گوگرد و عرق مورد هم صورتم رو میشورم
خدایا شکرت.مرد زندگیم دقیقا اون چیزی که میخواستم.مرسی امام حسین
سونیا جون سلام عزیزم چند تا سوال داشتم که ممنون می شم محبت کنی و اگه مقدور جواب بدی : 1- ایا این ماسک و بخور دوره برونریزی داره ؟ یعنی بعد مصرف مثلا 1 هفته همه جوش ها بریز بیرون و بعد شروع به خوب شدن کنه ؟ 2- من دارم مخلوط کاسنی و شاهطره هم می خورم موردی نداره عزیزم؟ 3- می شه یکم توضیح بدی حساسیت به ماسک پیاز خودشو به چه شکل نشون میده ؟ من اولش که پیاز و میذارم سوزش دارم شدید بعد که یکم میگذره به صورت منطقه ای یکم خارش پیدا میکنم مثلا چونم یکم میخاره یا گونم این یعنی حساسیت دارم؟ البته اذیتم نمی کنه بازم ممنونم با وجود اینکه یه سری جوش زیر پوستی ریختم بیرون ولی واقعا تاثیرشو دارم می بینم که باقی جوشای چرکی و بزرگ حسابی بهتر شدن
2810