2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247817 بازدید | 2046 پست
خب همون فرى من که گفتم خیلى خوبه براى جوش سر سیاه و منافذ ماسک خیار رنده شده ماسک پیاز رنده شده سیب زمینى رنده شده توت فرنگى ماسک رب انار اینا شاداب کننده هستن اما براى پوست پیشونیت من توصیه میکنم زرده ى تخم مرغ رو جدا کنى بزنى به پیشونیت یه ربع بعد بشورى
سلام من ماسک پیاز گذاشتم ،ده دقیقه گذاشتم یخچال باز چشمام سوخت یعنی شکنجه شدم الانم میسوزه انگار یه شبانه روز گریه کردم هههههه قبلا یبار گذاشتم چندسال پیش چون سوختم ادامه ندادم میخوام اینبار ی روز درمیون بزارم چقدر بمون تو یخچال؟
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی خود پیاز رو پوستم نمیمونه بااینکه اب دار بود بعضی حاها که جوش داشت رو اون چسبوندم بزور بقیه صورت ابش و زدم
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
بچه ها من چهار روزه که شرو کردم ماسک گذاشتنو و واقعا تاثیرشو دیدم چند تا جوش کوچیک داشتم که با پیازا از بین رفت اصلا پیاز جوشامو سوزوند چندتا هم لک داشتم که کمرنگ تر شده خداروشکر
السلام علی الحسین...
سلام عزیزم خوبی؟ من تازه اینجا رو دیدم . من صورتم الان یه مدته همش جوشای ریز میزنه یعنی اگه توی نور قرار بگیرم مشخصه یا ذست بکشم برامدگیشون مشخصه مثل قبل صاف نیست صورتم . توی این مدت هم کرم پودرم عوض شده و قرص لتروزول خوردم ممکنه به خاطر اینا باشه؟ چی کارکنم صورتم شفاف و صاف بشه ؟ دست گلت درد نکنه خانمی
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه