2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247818 بازدید | 2046 پست
مهنیا قربونت برم مزاحم چیه؟؟؟شما تاج سرى اگر از سؤالاى شما اذیت میشدم که تاپیک نمیزدم اینجا در اختیار شماست هر سؤالى دارید من در خدمتم و جواب دادن وظیفمه😘😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام همشهری ببخشید من گفتم همون روزی که تاپیک زدی فرداش شروع میکنم به بخور و ماسک اما یه عروسی یهویی دعوت شدیم و خیلی سرم شلوغ شد حالا از همیم امشب شروع کردم بخورمو دادم و الان ماسک پیاز روی صورتم اگه صورتم راه بیاد و حساسیت به خرج نده این روند و تا 3 هفته ادامه میدم و گزارش کار میدم. بعد بخور واقعا حس میکردم پوستم جون گرفته مرسی خانوم گل
براى لک باردارى من تجربه اى ندارم اما خیار رنده شده و یا پیاز رنده شده خیلى براى لک صورت خوبه براى منافذ باز ماسک فرى من که توى پست اول گذاشتم خوبه اگر گیرت نیومد ماسک گوجه ى رنده شده خوبه رنده میکنى میذارى روى صورتت روش دستمال میذارى میخوابى صبح که بیدار شدى میشورى فقط بار اول گوجه زدى بهت نساخت نزن دیگه چون بعضیا صورتشون به گوجه حساسیت میده
سلاممم. من اینو خودم تجربه نکرم ولی دوستم لک بارداری زد، بزرگگگ. بعد یه مدت رفت، ازش پرسیدم چیکار کردی، گفت پودر باقله رو با شیر یا ماست قاطی میکردم میذاشتم رو پوستم. نتیجش حوب بود.
یاور همیشه مومن، تو برو سفر سلامت...
سللم سونیا جون مرسی بخاطر اطلاعاتت که بی دریع میذاری اینجا.سونیا من پوستم خوبه فقط بعضی وقتا نزدیک پری تکو توک جوش میزنم فقط رو بینیمم یه خورده جوش سر سیاه دان که گفتی ماسک فری بزنم یه ماسکی میخوان که پوستمووشاداب کنه بنطرم بی حاله بعد پوست پیشونیمم نازکه یه چی میخوام تقویت کنه ضخیم تر بشه خودمم نفهمیدم چی گفتم خخخخ .نه سونیا میخوام پوستم روشنتر وشاداب بشه
 میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون