2777
2789
یخورده کفش بپوشون تمرین کن باهاش یه دکترم ببر خیالت راحت باشه من دیدم بچه هایی که ١/٥ سالگی رَآه افتادن ولی من خ تمرین دادم دخترمو ١١ ماهگی رَآه میرفت
گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی صفر میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بچه 9 ماهگی راه میفته یکی 18 ماهگی تشویقش کن وسایلو نزدیک هم بزار و جوری بچینشون که برای رسیدن به اسباب بازیش مثلا از روی مبل مجبور شه خودش دو سه قدم راه بره تا به وسیله بعدی برسه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
اهان پس وزن تولدش کم بوده ولی تایمش خوب بوده باز منم 38هفتو 4روز سز شدم.انشالله همه بچه ها سالم باشن
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
پسر منم تنبل بود ولی من اصلا به حرف هیچ کس گوش نمیکردم چون پزشک چکش کرده بود و کاملا اوکی بود فقط تنبل بود تو هم تشویقش کن ،دیر نشده راه میفته زود
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
مونا جان پسر منم بهمن ۹۴ دنیا اومده. فوق العاده تنبله.فقط منتظر فرصته دراز بکشه و ریلکس کنه.ولی الان یه ماهی میشه دیگه کانل راه افتاده.خیلی تنبله خیلی
زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
2810