پریا۵۶۷۴ مدیر عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 480 عنوان حامله ها یه دقه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست ادم فعالیت کنه هماتم پیدا می کنه یا ربطی نداره ؟ 1402/03/22 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sshabshab عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 832 ممنونم عزیزم انشااله شما هم به راحتی زایمان کنی و کوچولوتون بغل بگیری😍 ممنونم عزیزم. میشه برام دعا کنی؟ دیروز دکتر بودم گفت دهانه رحمت باز شده. گفت تشخیصم اینه دو سه هفته زودتر دردت میگیره. نگران سلامت بچه مم. 🥺
homabanoo عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 45 ممنونم عزیزم. میشه برام دعا کنی؟ دیروز دکتر بودم گفت دهانه رحمت باز شده. گفت تشخیصم اینه دو سه هفته ... الهیتوکل به خدا، ایشالا جفتتون بسلامتی زایمان رو بگذرونیننگران نباشخداروشکر دیگه همه اندامش تشکیل شده و ایشالا یک نینی سلامت به دنیا میاریطبیعی زایمان داری؟
sshabshab عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 832 الهی توکل به خدا، ایشالا جفتتون بسلامتی زایمان رو بگذرونین نگران نباش خداروشکر دیگه همه اندامش تش ... آره طبیعی. ورزش میکردم. گفت دیگه ورزش نکن. فقط پیاده روی کن. فکنم زیاد از حد ورزش کردم
homabanoo عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 45 آره طبیعی. ورزش میکردم. گفت دیگه ورزش نکن. فقط پیاده روی کن. فکنم زیاد از حد ورزش کردم چه ورزش هایی داشتی؟ از کی شروع کردی؟ میدونم دست خود آدم نیست ولی سعی کن کارایی کنی که استرست کم باشه چون اون از همه چی بدتر هست برای زایمانت