راحت میگن معدلت زیر ۱۹.۵ هست قید رشته های تاپ رو بزن
راست میگین ولی کاش اینقدر صریح نمیگفتند
مثه این میمونه کع دکترا جوابت کرده باشن
اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
راست نمیگن این جو همیشه هست یه کنکوری نباید بره تو حاشیه
اره خب من خیلی ناراحتم
نمره ام برا زیست خیلی بد شده
اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
مشاوره درسی هست ،مشاوره روحیه و .. نیست ک،،بدون تعارف و چکشی
اره خب اونا هم تقصیری ندارن خب راست میگن حالا ما چیکار کنیم دیگه پس؟!
دانشگاه که نشد حالا همش خونه بشینیم و بخوریم
من که خجالت میکشم بار اضافی پدرو مادرم باشم 🙁
کاش خدا کمکمون کنه 🤲
یا اینکه پول دربیارم چند سال بعد برم هند پزشکی بخونم