2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

سلام دوستان خوب چند ماهه سر نزدم اینجا 

من و چندتا از مامانااز یک سال پیش گروه تل گرام داریم و با هم هستیم خیلی اونجوری راحت تره ارتباطمون چند بار لینک گروه رو اینجا گذاشتن 

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

السا جون ببرش دکتر تغذیه ببین راهکار نمیده امیدوارم ک ب عدا بیفتن این وروجکا

پسرمنم چنان در غذا خوردن اذیت میکنه ک روانیم کرده

هفته پیش بود ک ب حد جنون رسیده بودم و داشتم آزارش میدادم خیلی بی اعصاب شدم کلی همسرم دعوام کرد ک لزومی نداره این بچه را چاق کنی سالم باشه کافیه و ژنتیکش لاغر و ....

وزنش هم نبردم بهداشت

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

فاطمه جان خوش اومدی مجدد 

بیاین تلگ رام این مهناز .... ماها را برده تلگ رام از کار و زندگی انداخته باز اینجا دیرتر میومدیم

تک جونی شما گروه چی دارید خوب بیاید همه باهم جوین بشید دیگه 

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

مامانایی ک شربت جونیور برای اشتها میدید لطفا بگید ۲ سی سی هر روز میدید ؟ بهترین زمان خوردنش کی هست و ایا ۲۵ قطره اد را هم همزمان میدید؟

سلام مامانا

وای فاطمه جون چطوری عزیزم ..خوش آمدی

تک عزیزخوشحالم شمارم دوباره اینجامیبینم

تو گروه تل گرام دوستان رو نمیشناسم اونجا کلا هنگ میکنم بقیه همو راحت میشناسن خخخ

تک جان تو اون گروه کیا هستن؟دوستان همین جاهستن؟

الهی شکر
سلام مامانا وای فاطمه جون چطوری عزیزم ..خوش آمدی تک عزیزخوشحالم شمارم دوباره اینجامیبینم تو گروه ...

اره عزیزم همه نی نی سایتی هستن از همین تاپیک دوست شدیم ۲۶ نفریم نمیدونم اسماشون اینجا چی بود ولی اکثرشون دیگه نمیان اینجا

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@

جالب اینجاس از ۴ نقطه کشور هستیم

گلی و کیمیا و مصی هستند چون اسماشون اینجا و اونجا یکیه بقیه رو نمیدونم

سلام سلام

دوستاي گلم

ماماني جون جوني

خوبيد؟

الهي خودتون و ني نياي نازتون روبراه باشيد

LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
2810