2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

سلام من هفته پیش دخترم رو برای چکاب ۱۵ ماهگی بردم بهداشت .۹۷۰۰بود تو سه ماه فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرده بود البته تو این مدت دوبار هم مریض شده بود بهش زینک تجویز کردن و گفتن آد هم حتما بده و اینکه هر بار میگفتن قدش خیلی خوبه ولی این بار گفتن قدش زیاد رشد نکرده دیروز هم آزمایش تیروئید و ویتامین دی داد شما نی نی هاتون رو بهداشت نبردین

😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرنیکا جون بنظرم قطره گل بنفشه را یک هفته قبل از خواب بچکون داخل بینیش  اینجا مامانایی ک بچه هاشون سینوزیت ویا دائما عفونت داشتن خیلی براشون مفید بود منم دوشیشه توی زمستون استفاده کردم .الانم پسرم باز ۳هفتس ابریزش داره و گاهی عفونیه هنوز انتی بیوتیک ندادم میگم شاید دندونشه باید برم سراغ بنفشه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

اینم دخترمن آرشیدا    

ماشالا ب گل دخترت 

چقدر لذت میبرم بچه های نازتون را میبینم کلا عشق بچم 

نمیدونم چرا هنوز باتمام سختیها میگم ۴تا میخوام خخخخ

بقول همسرم زیر همین یکیش .....

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

سلام من هفته پیش دخترم رو برای چکاب ۱۵ ماهگی بردم بهداشت .۹۷۰۰بود تو سه ماه فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرده ب ...

منم هنوز برای ۱۵ ماهگی نبردم یعنی وقتش نشده

ولی فکر میکنم همون زیر ۱۰ باشه

سلام مامانای عزیز

ممنون کارینوعزیزم😘

منم هنوز نبردم چکاب ۱۵ماهگی...۲۴ ام میشه وقت بهداشتش....ماهم همیشه مریض هستیم حرص بقیه هم دراومده😅الانم دخترم سرماخورده وهمچنین خودم خیلی سخته مراقبت ازخودم ودخترم.استهاش هم صفرشده اعصابم خورده

دوستان اگه گروه زدین منم خبرکنین

دوستون دارممممم... توروخدا زودزودبیان سربزنین کاش بقیه دوستان هم بیان

الهی شکر

شمارمو گذاشتم چون ممکنه بعی مامانا مثل من قطع دسترسی شده و باشن و دلشون بخواد پیش هم باشیم هنوز

مثل مامان زهرا و زهره و مصی  مامان کیان جوجو و آزی و خیلیای دیگه که الان اسمشون یادم رفته😘

سلام مامانای مهربون

چرا دیگه نمیاین سر بزنید

بچه ها من داریم میمیرم از حرص اینقدر که محیا هیچی نمیخوره

خیلی لاغر هیچی هم که نمیخوره صورتش خیلی کوچیکه به خدا از کف دست منم کوچیکتره گردنش که اندازه مچ دست من میمونه

وااااای خدا مردم از حرص

هر سری هم که چه خودم چه شوهرم میریم مهد کودک دنبالش خاله هاش میگن هیچی نمیخوره گفتم شاید تو مهد میدونه دیگه خبری از ممه نیس بخوره ولی اونجا هم بدغذاس

الان که 15 ماههشه 8400

تروخدا بچه ها راه حلی چیزی جلو پام بزارین خیلی غصه میخورم شوهرم میگه اینقدر رو لاغر بودن این زوم نکن ولی دست خودم نیس خیلی غصه میخورم

کارامل جون شمارتو سیو کردم شب بهت پیغام میدم منو تو گروه اد کنی

تروخدا بچه ها بیاین سر بزنید

به نظرتون ازی جون الان چند ماهشه

فندق چیکار میکنه لیلیان هم که خبری ازش نیست

ممنون کارامل جان عزیز...

السا جان منم خیلی حرص غذانخوردن دخترمو خوردم وهمچنان هم گاهی میره رو مخم...بردم دکتربهش زینک داد و شربت راسیپ...یه مدت بهش راسیپ دادم الان فقط سوپ میخوره البته ازهیچی بهتره خخخخ 

الهی شکر
سلام مامانای مهربون چرا دیگه نمیاین سر بزنید بچه ها من داریم میمیرم از حرص اینقدر که محیا هیچی نمی ...

اره منم خیلی توفکرشونم

بیا این گروه مثل نینی شماهم زیاده وروجک بدغذا تجربت میره بالا😉چندکیلوئه مگه؟سرکارمیری میزاریش مهد؟

2810