2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا کسی هست بخواد به رئیسی رای بده؟😒

نع  بهیچ عنوان  

واقعا کسی را ندیدم ک غیراز روحانی انتخابی داشته باشه ولی مطمئنم باز مثل همیشه اقلیت رای میارن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

نرده ها جون 

صبحانه منم همیشه مستاصل هستم

یه مدتی بود خامه یا سرشیر و عسل یا شیره انگور و پودرگردو مخلوط میکردم و باقاشق بزور میدادم  و بعد نان و چای  جلوش  یه کوچولو هم از اون با ریخت و پاش میخورد خیلی زده شده حالا دیگه نمیدونم 

یه مدتم پنیر دوست داشت تکه میکردم میخورد

پریروز بزور پرک دوسر با ابجوش چندقاشق دادم

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

وااای تو رو خدا کمکم کنید. دخترم هر هفته سرما میخوره همش دارم انتی بیوتیک میدمش دو روز خوب میشه دوباره از نو میگیره خیلی ضعیف شده واقعا نمیدونم چیکار کنم براش .شب تا صبح نمیخوابه فقط گریه میکنه اخه این چه مریضیه. تو رو خدا بگید چیکار کنم

2810