2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
پونیکا جون پسرمن از همون اول بهیچ وجه نمیذاشت غذا بهش بدیم یعنی چطور میشد یواشکیش یا یه چیزای خاص را بذاره دهنش بذاریم خیلی استقلال طلبه حتی اب را هم خودش میخورد خیلی ریخت و پاش و کثیفی داره ولی چاره ایی نیست با قاشق هم دوست داره بپاشه و گاهی کمی میبره دهنش ولی با دست بیشتر غذا میره دهنش بذار کوچولوت بپاشه و بازی کنه آروم آروم یاد میگیره

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرنیکاجون منم همش درفکرقطع کردن شیرشبم ولی فکرش هم محاله چون در طول شب یک بار و سحرب بعد چندبار با گریه مامیشه ک باشیردوباره میخوابه کلا با شیرفقط میخوابه و دنبالشه دندون هم ۴تا داره ولی ماشالا با سیاهی داره رشد میکنه میگن بجای شیرشب آب بدید ولی فقط یه وعدش را میخوره وعده بعدی انگار گرسنس و دلم میسوزه حتی اگه شب هم غذاشو خورده باشه باز گرسنش میشه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

السا جون امیدوارم دیگه مشکلی برای دخمل نازت پیش تیاد بیشتراین مریصی ها مال زمستون و سن کمشون بود کارامل جان تولد پسرگلت مبارک باشه انشالا همیشه سلامت و شاد باشه

سلام مامانا خوبید،خداقوت دخترم بالاخره عفونت گوشش رفع شد ولی بخاطراون دارو چرک خشک کن اشتهاش افتضاح شده یعنی غذاکلا که درحدتست میخوردفقط شیربود که الانم شیرنمیخوره دیروز بردمش دکتر واسه اشتها زینک وراسیپ داده.درسته که راسیپ ضرر داره؟ چطوره پیام دوستی بفرستم عزیزم؟؟
الهی شکر
نی نی جون باید درخواست دوستی برای طرف بدی تابتونی بهش پیام بدی خدا راشکر ک عفونتش رفع شد انشالا اشتهاش هم بمرور برمیگرده

باید روی اسم طرف کلیک کنی وارد پروفایلش ک شدی بالا سمت چپ اصافه بعنوان دوست داره روش بزنی تا طرف تایید کنه بعدمیتونی همین طریق وارد پروفایلش بشی و پیام بدی

باید روی اسم طرف کلیک کنی وارد پروفایلش ک شدی بالا سمت چپ اصافه بعنوان دوست داره روش بزنی تا طرف تایید کنه بعدمیتونی همین طریق وارد پروفایلش بشی و پیام بدی

سلام به همه ی مامانای مهربون خسته نباشین انشالله که نی نی هاتون هم خوب باشن دختر من هم تو مسافرت عید حسابی اذیت کرد از یه طرف دندون درمیاورد از یه طرف اسهال و استفراغ و از یه طرف بی اشتهایی و از یه طرف یبوست خیلی شدید طوری که ببخشید یه ساعت یه ریز گریه میکرد بعدش به سختی دستشویی میکرد بیست روز که شهرستان بودیم این کار هرروزش بود حتی دکتر هم رفتیم و تغذیش رو هم تغییر دادم ولی درست نشد بعدش گه اومدیم تهران خوب شد ولی دوباره از دیروز یبوست گرفته دیگه نمیدونم چیکار کنم ۶۰۰ گرم هم کم کرده
😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖
سلام به همه ی مامانای مهربون خسته نباشین انشالله که نی نی هاتون هم خوب باشن دختر من هم تو مسافرت عید حسابی اذیت کرد از یه طرف دندون درمیاورد از یه طرف اسهال و استفراغ و از یه طرف بی اشتهایی و از یه طرف یبوست خیلی شدید طوری که ببخشید یه ساعت یه ریز گریه میکرد بعدش به سختی دستشویی میکرد بیست روز که شهرستان بودیم این کار هرروزش بود حتی دکتر هم رفتیم و تغذیش رو هم تغییر دادم ولی درست نشد بعدش گه اومدیم تهران خوب شد ولی دوباره از دیروز یبوست گرفته دیگه نمیدونم چیکار کنم ۶۰۰ گرم هم کم کرده
😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖