2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریحان جان آخه باید مشخص بشه ویروسیه یا عفونی ببرش دکتر ولی شربت پکتوگل ک گیاهیه را بده مشکلی نیست مقدارشم از داروخانه بپرس برای وزن و سن چون دکترپسرم اکثرا این شربت را توی مریضیاش میداد ولی الان دیگه مقدارش فرق میکنه و اگه عفونته اموکسی ۱۲۵ هم همزمان بده

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

الساجون ماشالا ب گل دخترت حسابی زرنگ شده و همه چی میگه ماشتلا پسرمن همه را میگه بِ و اینطوری منظورش رامیفهمونه فوق العاده وروجک شده و هرچی میخواد و بهش نرسه سر میزنه زمین و دستشو میکوبه ب سرش ک البته خیلی بیتوجهی کردم بهش خدا را شکر دست زدن ب سرش افتاده ولی ب زمین همچنان میزنه برای صبحانه دیگه چون لبنیات مجاز شدم خیلی دستم باز شده دیگه حریره کم میپزم چون تمایل نداره و بجاش پنیررا تکه تکه میکنم و داخل پودر گردومیغلتونم و داخل بشقابش میذارم پودر گردو را دوست داره و همون موقع صبحانه براش یکی دوتا میکوبم و نان هم جدا کنار دستش ک یه کوچولو گاهی میخوره چایی هم کنارش باید باشه کمیش را میخوره بقیشو میریزه داخل سفره البته صبحانه را حتما روزمین میخوریم چون همه وسایل را از بالا میشکنه

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

کارینو جان دختر منم اگه یه چیزو بخواد خیلی جیغ میزنه هرچقدرم کم محلیش میکنم به قدری صداشو میبره بالا که ادم تلیم میشه یه مدتم سرشو می کوبید به زمین که از سرش افتاد خدا را شکر وای که چقدر شیرینی دوست داره کیک خامه ای و دنت و بستنی میخوره برا گز که خودو میکشه باید دزدکیش بخوریم ولی لب به سوپ دیگه نمیزنه حریره و فرنی به زور میخوره غذای سفره هم فقط باید خودش بخوره که روی هم رفته یه قاشق مربا خوری نمی خوره ولی اجیل خیلی دوست داره منم میبینم غذا نمیخوره بهش میدم حداقل قندخونش نیفته یا مثلا گز رو تو پودر پسته میزنم که به این بهونه یه چیزی به بدنش برسه وای بچه ها از هندونه خوردنش بگم که خیلی بامزه است باسر میره تو هندونه که اصلا براشم خوب نیس ولی عاشقانه هندونه را می پرسته
وای السا جون از شیرینی جات نگو ک ظاهرا همه بچه ها دوست دارن اما خوب باید یواشکیشون خورد چون هیچ ارزش غذایی نداره منم گاهی تسلیم میشم و یه کوچولو کم بهش میدم ولی تاجای ممکن حتی بیسکویت مادر راهم بااکراه میدمش و بجاش میگم نون خالی بدم دستش بهترخاصیت داره چون هرطور طبع بچه عادت کنه همونطور بزرگ میشه چه بهترمواد طبیعی را عادت کنه تا افزرودنی دار
از میوه ها هم فوق العاده لیموشیرین و کیوی دوست داره و براش پوست میکنم و کوچولو میذارم جلوش بعداز کلی فشردن بادست و کیف کردن یکمیش را خورده هندوانه هنوز براش شروع نکردم یعنی بخاطر شیر خوردن ترسیدم ولی خیلی باید جالب باشه براش
خدا حفظشون کنه همه جیگرامونو

سلام مامانا ماشاالله به محیا پرنسس و کیارش عزیز...خداحفظشون کنه دخترمن بعد ۳روز خوب شدن دوباره از دیشب مریض شد تب شدید کرد امروز بردمش دکترگفت گوشش عفونت کرده همچنان استامینوفن میدم وهمون باعث شده اسهال بگیره خودمم این مدت چون همش حواسم به دخترم بوده از لحاظ جسمی داغون شدم همش احساس ضعف وبیحالی دارم امروزم که سرماخوردم
الهی شکر
ممنون کارینو جان بردمش دکتر، گلو و گوشش عفونت داشت! اولین باره سرماخورده براش خیلی سخته! دارو هم کتوتیفن و فارمنتین میخوره با وجود بیماریش خیلی شیطونی می کنه روزی صد بار از مبل و تخت میوفته اما بازم میره بالا و میوفته
نی نی جون و ریحان جون گوش درد خیلی بده یبارپسریم اوایل دنیااومدنش گوش درد گرفت خیلی گریه میکرد ک مادرشوهر تجویز خونگی کرد و دود عنبرنسا ب پنبه میداد و میذاشت درگوشش و خدا راشکرخوب شد الانم بچه جاریم۴ماهست اینطور شده دکتربراش فقط استامینوفن داده شایداز بادهای این چندروز رفته تو گوششون

مامانای مهربون کسی به بچش بیبی میل داده؟بنظرتون به دخترم بدم اخه وزنش کمه.میشه راهنمایی ام کنید.. در ضمن میگن باید شیر شب بچه رو از یکسالگی قطع کرد. کسی قطع کرده ؟خیلی سخته دختر من فقط تو خواب شیر میخوره چیکار کنم
سلام عیدتون مبارک تولد نینی گل ها هم مبارکمن اصلا فکر نمیکردم کسی اینجا سربزنه واسه همین نیومدم و خیلی حیفه که دم به تل گرام نمیدین ما یک گروه مامانا داریم که بچه های فروردین و اسفن باهمیم خیلیییی خوبه یجورایی معتاد همدیگه شدیم کاش شماهم بیاین پیش هم باشیم😙ماهان تولدش دو فروردین بود منم تولد نگرفتم و باکلی تاخیر قراره این هفته ببرمش اتلیه
نی نی جونم ان شالله دخترت زودتر خوب بشه منم کل زمستون شرایط تو را داشتم خیلی درکت میکنم هم من هم شوهرم هم بجم داشتیم دیگه از دست میرفتیم من که از نظر روحی دوباره قات زده بودم دوباره از شنبه باید بزارمش مهد تن و بدنم داره میلرزه امیدوارم دیگه اینطوری نشه