2777
2789
وااا من دیروز از تهران برگشتم برفی و بارونی بود😕

نگران نباش ما اینجا کناره مشهدیم نه برفی نه هیچی فقط باد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انقد حررررصم گرفته که چی 

ینی از اینجا تا مشهد با ماشین 40 دقه بیشتر راه نیستا 

شایدم کمتر ولی هیییییچ برفی نیومده عوضی همش باااااااد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا برف کجا بود بارون هم نمیاد خشک خشک

واقعا ؟ دیروز یکی عکس برف گذاشته بود از شهرستانای اصفهان 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
شهرماهم همینطوره سرمای سوزناک دریغ از قطره ای بارون و دونه ای برف🥲🥲

ما تهرانیم آلودگی هم بهش اضافه کن 

اینجا اتاق گازه😷😷😷🥲🥲🥲😶‍🌫️😶‍🌫️

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ما تهرانیم آلودگی هم بهش اضافه کن اینجا اتاق گازه😷😷😷🥲🥲🥲😶‍🌫️😶‍🌫️

پکیج دارید یابخاری؟ 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نگران نباش ما اینجا کناره مشهدیم نه برفی نه هیچی فقط باد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️انقد حررررصم ...

حتما تو ارتفاعات اومده مشهد خیلی بزرگه ماشالله

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ما تهرانیم آلودگی هم بهش اضافه کن اینجا اتاق گازه😷😷😷🥲🥲🥲😶‍🌫️😶‍🌫️

آخ آخ حتی تصور زندگی تو اونجا هم منو به وحشت میندازه وجدانا چطور با ترافیک و شلوغیش کنار میاین؟ما میریم مشهد سفر انقدر شلوغه همش ترافیکی عصبی میشیم که باز هواش لاقل تمیزتره تهرانه

پکیج دارید یابخاری؟

بخاری  ..

منظورم شهر تهرانه ک تبدیل ب اتاق گاز شده  افتضاحه افتضاح 🥲 آبجیم پکیج داره بقیه طفلی  دیروز یخ زدن تو خونه نزدیک ۴ ساعت برق رفته بود 

بخاری ..منظورم شهر تهرانه ک تبدیل ب اتاق گاز شده افتضاحه افتضاح 🥲 آبجیم پکیج داره بقیه طفلی دیرو ...

خدانگذره ازشون پکیج گرونه به خاطرمصرف کم مردم رامجبور کردن پکیج بزنن که گار بره برای یکی دیگه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

آخ آخ حتی تصور زندگی تو اونجا هم منو به وحشت میندازه وجدانا چطور با ترافیک و شلوغیش کنار میاین؟ما می ...

ب خدا اگر همسرم تصمیم جدی می‌گرفت از اینجا بریم همون لحظه اثاث جمع میکردم .. من از خدامه از اینجا بریم  .. آخه ب چه قیمتی آدم بمونه  ب قیمت جونمون چون امکانات داره .!!..  مثلا درآمدش بهتره یا کار زیاده یا شب و نصف شب همه جور دکتر هست  .. نصف عمرمون رفت  سرطان بگیریم  دیگه ب چ درد میخوره  باید بشینی منتظر مرگ 😑😑😑😑

دلت میاد ؟ 😍همین که الوده نیست خدا رو شکر .

همیشه همینه دیگه سپیدان اون طرفا برف میاد شیراز سرد میشه میدویم میریم سپیدان برف بازی 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخ آخ حتی تصور زندگی تو اونجا هم منو به وحشت میندازه وجدانا چطور با ترافیک و شلوغیش کنار میاین؟ما می ...

ماها عادت کردیم تو تعطیلات رسمی و عیدا ک شهر خلوت میشه دلمون میگیره. انگار شور و هیجان فروکش میکنهد

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
حتما تو ارتفاعات اومده مشهد خیلی بزرگه ماشالله

خوده مشهد نیم متر برف اومده 

اینجا که ماهستیم فقط بادش هست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خوده مشهد نیم متر برف اومده اینجا که ماهستیم فقط بادش هست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐

عزیزم

کم کم  فکر کنم ب منطقه شمام برسه