2777
2789
عنوان

مامانا که بچه هاتون امسال می رن پیش دبستانی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استرس گرفتم از الان پسر من اصلا آدرس بلد نیست آخه کاش،زود تر می دونستم آدرس اینا یادش میدادم این ...

اشتباه نکن. به بچت فشار تیار .رنگارو بلد باشه ی کم مثلا راس و چپ بدونه شاید مربع دایره و‌‌ رو بشناسه کافیه

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
اشتباه نکن. به بچت فشار تیار .رنگارو بلد باشه ی کم مثلا راس و چپ بدونه شاید مربع دایره و‌‌ رو بشناسه ...

اره دیگ می خوام آزادش بذارم سخته اذیت میشه انشالله که قبول میشه می‌بینید تو رو خدا انگار دارن واسه دانشگاه آماده میشن آنقدر استرس گرفتیم

2805
تاریخ تولد بچتون رو میگید؟ منم پسرم ۵مهر ۹۷ هستش، گفتن سال دیگه باید ثبت نامش کنم‌پیش، بعد شما اگه ب ...

مهر ۱۴۰۳ میره پیش فرزندت. البته الانا دوتا پیش میزارن بعضیا پیش یک پیش دو

ولی اونی ک معمولا قبل اول ابتدایی میبرن ،اونو شما سال ۱۴۰۳ باید ببریدش

خدایا به خاطر همه چییی ازت ممنونم(هرآنچه دادی و ندادی)
والا نگفتم اصلا پرچمو پیش نیومده بود چراغ راهنمارو بلد بود من یاد نداده بودم. ولی دقت کرده بود قبلا

خب خیلی راحته پرچم

با کاغذ براش بکش با قیچی ببر یه نی هم بعنوان دستش بچسبون

قشنگ‌بازی میکنه و‌یادمیگیره

بچه ها با کار دستی خیلی خوب یاد میگیرن

وای بخدا عین پسر من اون یوتیوب می بینه حالا آهنگا چالشا رو بلده غفور غفور می کنه همش یا خارجی می خون ...

ممنونم ازت گلم رفتم دانشمند کوچولورو دانلود کردم نسخه کاملشم 29 تومن خریدم عالی بود بخدا مرسی مرسی

دخترم با گوشی بهتر یاد میگیره

تاریخ تولد بچتون رو میگید؟ منم پسرم ۵مهر ۹۷ هستش، گفتن سال دیگه باید ثبت نامش کنم‌پیش، بعد شما اگه ب ...

بچه هایی که زیر 20.مهر هستن با بچه های متولد 96 میرن مدرسه

امسال باید بنویسیش پیش دبستانی

والا بچه من متولد ۱۸ مهر ۹۷ هستش 

در اصل نیم دومی حساب میشد و سال دیگه باید میرفت پیش دبستانی

اما گفتن بخشنامه اومده از یک مهر تا ۳۰ مهر هم جزو نیم اولی ها حساب میشن یعنی بچه منو شمام امسال باید برن پیش دبستانی اگه این بخشنامه نبود سال دیگه باید میرفتن

والا من دوس دارم همون سال دیگه بفرستمش تا یه کم بزرگتر بشه الان خیلی کوچولون ولی میترسم سال دیگه ببرمش یهو برا کلاس اول ثبت نامش کنن بجای پیش دبستانی

بچه منو شما باید مهر ۴۰۳ میرفتن پیش دبستانی و مهر ۴۰۴ میرفتن کلاس اول من اینو بیشتر دوس داشتم

لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
دختر من متولد یک آذر 97هست میدونید امسال پیش باید ثبت نام کنم یا سال بعد

امسال پیش یک هست وسال بعد پیش دو

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
والا بچه من متولد ۱۸ مهر ۹۷ هستش  در اصل نیم دومی حساب میشد و سال دیگه باید میرفت پیش دبستانی ...

من پرسیدم از کارشناس پیش دبستانی اموزش و پرورش

پیام داد بهم و گفت بخشنامه مهرماهی ها واسه پارسال بوده امسال مثل روال قبل ثبت نام میکنن. برا امسال بخشنامه کنسل شده و بچه من و شما که مهر هستن سال دیگه باید برن پیش دبستانی. امسال میتونید اختیاری بزارید پیش ۱ و یا میتونن بمونن خونه. ولی سال دیگه پیش ۲ و سال ۱۴۰۴ کلاس اول میرن. موفق باشید

2810