2777
2789
عنوان

مامانا که بچه هاتون امسال می رن پیش دبستانی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 75 پست
چقدر خوب توضیح میدی عزیزم  مشخصه حرفه ای هستی❤️❤️❤️❤️ مرسی گلم فردا مشاغلو شروع. میکنم خیر بب ...

فدات عزیزم 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
والا سوالایی میگن میپرسن ادم شاخ در میاره  بچه بلده ولی نه اینکه مشاغلو میپرسن که چه لباسایی م ...

الان پسر من اصلا شمارش معکوس بلد نیست امروز خواستم یادش بدم دیدم اونی هم ک بلده داره اشتباه می گه گفتم نمی خواد یاد بگیری بیخیال😂 آخه بچه از کجا بدونه کی چی می پوشه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پسر من اصلا شمارش معکوس بلد نیست امروز خواستم یادش بدم دیدم اونی هم ک بلده داره اشتباه می گه گف ...

من دخترم تا 20 بلده بیشترم یاد نمیدم دیگه علاقه نشون نمیده به ریاضی

میره اینستاگرام اهنگای خارجیو حفظ میکنه بخدا ولی شعر بچگونه حفظ نمیکنه

اروم باش روزی یک ساعت کار کنی هم کافیه  کتاب بگیر برای مشاغل یا تو گوشی بهش نشون بده اینجا نان ...

دختر من متولد یک آذر 97هست میدونید امسال پیش باید ثبت نام کنم یا سال بعد

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
2805
الان پسر من اصلا شمارش معکوس بلد نیست امروز خواستم یادش بدم دیدم اونی هم ک بلده داره اشتباه می گه گف ...

منم اونروز تعجب کردم گفتن ولی تحقیق کردم دیدم راسته

یه سکته خفیف زدم از غصه بخدا اخه همش 5 سالشه 

سال بعد

ممنونم 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞
من دخترم تا 20 بلده بیشترم یاد نمیدم دیگه علاقه نشون نمیده به ریاضی  میره اینستاگرام اهنگای خا ...

وای بخدا عین پسر من اون یوتیوب می بینه حالا آهنگا چالشا رو بلده غفور غفور می کنه همش یا خارجی می خونه ولی یه توپ دارم قلقلیه رو هم بزور یاد می گیره اصلا علاقه نشون نمیده ولی یه برنامه هست تو بازار دانشمند کوچولو آموزش مشاغل و فصل ها و ماشین داره اونم دانلود کن خیلی خوبه چند تا برنامه پیش دبستانی هم تو بازار هست آموزش های خوبی همراه با بازی واسه بچه ها داره الان همه چی با گوشی شده دیگه اینجوبهتر یاد میگیرن 

سال بعد گلم

مرسی عزیزم

منم اونروز تعجب کردم گفتن ولی تحقیق کردم دیدم راسته یه سکته خفیف زدم از غصه بخدا اخه همش 5 سالشه&nb ...

پسر من هنوز چهار سال و یازده ماهشه آخر این برج پنج سال پر می کنه 😃خلاصه ک پدرمون قراره دراد هیچی نشده 

اینا رو که باید تا الان بهش میگفتید نه بخاطر سنجش بخاطر اطلاعات خودش

والا نگفتم اصلا پرچمو پیش نیومده بود

چراغ راهنمارو بلد بود من یاد نداده بودم. ولی دقت کرده بود قبلا

2810