2777
2789
عنوان

قدرت ماورایی گربه ها

154 بازدید | 13 پست

اعتقادی دارید به قدرت ماورایی پیشیا؟؟

ما دو تا گربه داریم که وقتی به دنیا اومدن مادرشون اورد گذاشت پیش ما ، ما ام بزرگشون کردیم ، این دو تا از بچگی دستی و رام بار اومدن هر مهمونی بیاد خونمون راحت باهاش ارتباط میگیرن ولی امشب یکی اومد که از وقتی وارد خونه شد گربه ها رفتن زیر تخت قایم شدن ، بعد یک ساعت یکیشونو از زیر تخت اوردم بیرون ولی به قدری این بچه میلرزید که نگو فک کردم شاید مریض شده ولی به محض اینکه این ادم رفت نرمال شدن احساس کردم شاید میتونن تشخیص بدن که اون ادم انرژی منفی زیادی داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حیوانات میفهمن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

2805
دقیقااا منم خیلی اعتقاد دارم به این چیزا...حتما اسپند دود کن...

اره چون شب بود دیگه اسپند دود نکردم انشالله فردا صبح ولی به محض رفتنش معوذتین و ایة الکرسی خوندم

گلم حیوانات هم انرژی منفی ومثبت رومیفهمن هم موجوداتی رومیبینن که مانمیبینیم چون میگی ترسیدن شاید ایش ...

اره واقعا خودم هم یک لحظه ترسیدم گفتم شاید چیزی درک میکنن که به این شکل واکنش نشون میدن لرزش دست گربه واقعا مشهود بود 

اره واقعا خودم هم یک لحظه ترسیدم گفتم شاید چیزی درک میکنن که به این شکل واکنش نشون میدن لرزش دست گرب ...

درک میکنن عزیزم  طبیعیه سگاهم همینطورن  کلیپای زیادی ازحیوانات هست که  به جایی که صاحبشون  چیزی نمیبینه واکنش نشون دادن و پارس کردن  وبعدمشخص شداون خونه جن یاروح داشته شماهم نترس یه قران بردارچندتا سوره بخون باصدای بلند اون پیشی های نازرو هم نوازش کن بوسشون کن تااروم تربشن

عزیزم من نگفتم گربه انرژی داره گفتم چون موجودات پاکین میتونن درک کنن بعضی چیزارو

موجود پاک؟

اون اصلا کانسشنس نداره که بخواد تصمیم بگیره چه برسه پاک باشه یا نباشه 

یکم واقع بینانه نگاه کنید به مسائل !!!!

گربه یه شخص غریبه دیده ترسیده 

انقدر پیچیده کردن نداره!!!!! یه گربه یه حیوان که قدرت درک و تشخیص نداره ولی انسانی که قدرت اختیار داره بگه گربه حس میکنه و پاکه !!!!!