سلام مامانا می خواستم بدونم مگه پیش دبستانی هم سنجش داره ؟ چه سوالاتی می پرسن دقیقا؟ من پسرم ۱تا ۳۰ یاددادم ولی، مادردوست بچم، می گف شمارش معکوس هم باید یاد بدیم چون تو سنجش می پرسن ،درسته ؟ من پسرم قاطی می کنه آخه بچه اولمه پسرم من تجربه این چیزا رو ندارم مرسی ک راهنمایی می کنید منو 🌻🌷⚘️🌹🌼🪴🏵💮🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا مگه المپیاده من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید ...
من رفتم یک مدرسه ای ک پیش دبستانی هم داره چون دوست دارم بچم با محیط مدرسه آشنا شه بعد مسئول پیش دبستانی اونجا ازم خواست تا اسم و مشخصات و یه شماره تماس براش بفرستم تا موقع ثبت باهامون تماس،بگیرن فعلا خبری نشده 💚
وا مگه المپیاده من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید ...
تاریخ تولد بچتون رو میگید؟ منم پسرم ۵مهر ۹۷ هستش، گفتن سال دیگه باید ثبت نامش کنمپیش، بعد شما اگه باید بره امسال مدرسشو انتخاب کنید همین ماه مدارک ثبت نام رو ببرید و ثبت نامش کنید
دختر من مثلا دزدان دریایی میکشه البته بچگونه بعدش میگم مثلت یا مربع بکش یادش میره چیزای سختوواز خود ...
اشکال هندسی رو به صورت نقطه باهاش کار کن زودتر یاد میگیره
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
مدارس غیر انتفاعی برای پذیرش،یک آزمون و مصاحبه دارند که مدل هر مدرسه با مدرسه ی دیگه متفاوت هست.مصاحبه رو با والدین دارند.این سنجش نیست.یک روال کار برای ثبت نام در غیرانتفاعی هست
نمی دونم والا می ترسم ایراد بگیرن الکی بچه رو رد کنن والا همین خانومی ک گفتم می گه تا پنجاه یاد بچم ...
ولی عیب از خودمون هم هست من دخترم 2 سالش بود حروف انگلیسی کار کردم کامل بلد شد ولی گفتن خوب نیست ول کردم کلا هیچی یاد ندادم. اگر یاد میدادیم تا 200 هم. بلد میشدن
خیلی پشیمونم کاش برمیگشتم عقب اوایل خیلی بهش میرسیدم
کی گفته پیش سنجش داره والا من معلمم اولین باره میشنوم این حرف رو لااقل شهرماکه نداره
بخدا منم نمی دونم داره یا نه 🥲🥲 الان تو همین تاپیک هم بعضی خانوما می گن داره خلاصه ک کلی ما تو استرس افتادیم آموزش اعداد و اشکال هندسی و پر رنگ و کم رنگ و آدرس و 😐