سلام مامانا می خواستم بدونم مگه پیش دبستانی هم سنجش داره ؟ چه سوالاتی می پرسن دقیقا؟ من پسرم ۱تا ۳۰ یاددادم ولی، مادردوست بچم، می گف شمارش معکوس هم باید یاد بدیم چون تو سنجش می پرسن ،درسته ؟ من پسرم قاطی می کنه آخه بچه اولمه پسرم من تجربه این چیزا رو ندارم مرسی ک راهنمایی می کنید منو 🌻🌷⚘️🌹🌼🪴🏵💮🌸
نه فقط حیوانات میوه اسم فامیل خودش مامان باباش دایی خاله عمو عمه بازی ها رو کار میکنن
شمارش هم از ۱ تا ۱۰ بیشتر میپرسن
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید بکنم شما توضیح میدین برام مرسی
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤
curiousسابقم. 3. 1. 98 عضو سایت شدم ودر تاریخ 18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم. دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم مرگ بر عوضی. اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
منم دخترم امسال میره پیش دبستانی گفتن سنجشش اینجور سخت نیست میترسم رد بشن اخه توی همین نینی سایت گف ...
یعنی اگه این سوالا رو بلد نباشه نمیزارن بره پیش دبستانی.؟؟؟پس باید چیکار کنه خب باید بره مدرسه اینارو یاد بگیره ای بابا معلمام حاضر بخور شدن خانواده باید درس بده به بچه اش
لطفا قبل از اینکه درخواست دوستی بدید اول اون کامنتی که دیدید و بخاطرش درخواست دادید رو لایک کنید بعد درخواست دوستی بدید در غیر اینصورت درخواست دوستی رو قبول نمیکنم پیشاپیش عذرخواهی میکنم❤