2777
2789
عنوان

مامانا که بچه هاتون امسال می رن پیش دبستانی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 75 پست
بلده بکشه ولی یه روز تمرین نکنم یادش میره اگر قراره خودمون یاد بدیم پس چرا میرن مدرسه یا پیش؟ 

برای اینکه مدام تکرار بشه و ب خوبی یاد بگیره 

پیش هم بیشتر تمرین شعر و سرود هست که اکثرا دخترا بیشتر همکاری دارن تا پسر ها 

و کاردستی 

رباتیک 

گل بازی یا سفالگری 

آموزش نقاشی با حروف الفبا 

آداب معاشرت آشنایی با شغل های مختلف و خیلی چیزهای دیگه 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا کی میخوای تو کانالای الکی بچرخی و بیخودی نتو حروم کنی

تواین کانال عضوشو تا بهت بگم باهمین گوشی تو دستت میتونی کسب درامد کنی و دستت توجیب خودت باشه سریع عضو شو ک تعدادمحدوده😍😍😍👇👇👇

https://rubika.ir/joing/ECEGEJAG0AKGXGMAPMHRYFINVHRAFVMQ

بخدا منم نمی دونم داره یا نه 🥲🥲 الان تو همین تاپیک هم بعضی خانوما می گن داره خلاصه ک کلی ما تو است ...

والا سوالایی میگن میپرسن ادم شاخ در میاره 

بچه بلده ولی نه اینکه مشاغلو میپرسن که چه لباسایی میپوشن

تصویرشو نشون میدن میگن برای کدوم. کاره

اینو از بچه فامیلمون پرسیدن

2805
ولی عیب از خودمون هم هست من دخترم 2 سالش بود حروف انگلیسی کار کردم کامل بلد شد ولی گفتن خوب نیست ول ...

واقعا هم من پسرم تو این ماه بیست تا عدد دیگه یاد گرفت کم کاری کردیم به هوای اینکه بچست بذار بچگی کنه🥲

خدا خیرت بده راهنمایی میکنی حتما اینکارارو انجام میدم

فدات عزیزم

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
بخدا منم نمی دونم داره یا نه 🥲🥲 الان تو همین تاپیک هم بعضی خانوما می گن داره خلاصه ک کلی ما تو است ...

تواستان ماکه نداره صبح یه سربرو مدرسه ی منطقتون بپرس که خیالت راحت بشه اینهمه استرس وناراحتی نداره تازه بچه هاتوپیش قراره شمارش ۱تا۱۰رویادبگیرن وبااشکال هندسی وشماره های اضطراری وحروف آشنابشن

واقعا هم من پسرم تو این ماه بیست تا عدد دیگه یاد گرفت کم کاری کردیم به هوای اینکه بچست بذار بچگی کنه ...

من دخترم. لکنت موقت گرفت اون باعث شد کلا ول کنم ترسیدم از زیاد کار کردن باشه

مثل بلبل از 8 ماهگی شروع کرد حرف زدن یه دفعه 3 سالش شد داشت لکنت میگرفت که پیشگیری کردیم

ولی وقت کمه 4 ماه دیگه باید بره پیش دبستانب نمیدونم. جقدر میتونم. کار کنم باهاش😭😭😭

اروم باش روزی یک ساعت کار کنی هم کافیه 

کتاب بگیر برای مشاغل یا تو گوشی بهش نشون بده اینجا نانوایی چه جوری گندم درست میشه تا چه جوری پخت میشه هفتی یه شغل یاد بگیر و درآخر مرتب تکرار بشه تا ملکه ذهنش بشه

واقعا هم من پسرم تو این ماه بیست تا عدد دیگه یاد گرفت کم کاری کردیم به هوای اینکه بچست بذار بچگی کنه ...

مثلا به من گفتن باید یک سوره بلد باشه چند روزه دارم تمرین میکنم سه تا ایه بلد شده

اروم باش روزی یک ساعت کار کنی هم کافیه  کتاب بگیر برای مشاغل یا تو گوشی بهش نشون بده اینجا نان ...

چقدر خوب توضیح میدی عزیزم 

مشخصه حرفه ای هستی❤️❤️❤️❤️

مرسی گلم فردا مشاغلو شروع. میکنم خیر ببینی هر چیو میخوای خدا بهت بده

اونروزم یک. خانم باعث شد به فکر بیفتم انشالله اونم حاجت روا بشه

2810