2777
2789
عنوان

مامانا که بچه هاتون امسال می رن پیش دبستانی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 75 پست
من استرس گرفتم از الان پسر من اصلا آدرس بلد نیست آخه کاش،زود تر می دونستم آدرس اینا یادش میدادم این ...

کی گفته پیش سنجش داره والا من معلمم اولین باره میشنوم این حرف رو لااقل شهرماکه نداره

من استرس گرفتم از الان پسر من اصلا آدرس بلد نیست آخه کاش،زود تر می دونستم آدرس اینا یادش میدادم این ...

منم چند روزه باهاش کار میکنم مخ هممون رفته هوا بخدا

ولی جالبه یاد میدم یاد میگیره سریع

اشتباه از خودم بود یادش ندادم 

سوالاشو دانلود کردم هی یاد میدم روزی یا دو روزی یکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وا مگه المپیاده من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید ...

من رفتم یک مدرسه ای ک پیش دبستانی هم داره چون دوست دارم بچم با محیط مدرسه آشنا شه بعد مسئول پیش دبستانی اونجا ازم خواست تا اسم و مشخصات و یه شماره تماس براش بفرستم تا موقع ثبت باهامون تماس،بگیرن فعلا خبری نشده 💚

وا مگه المپیاده من امسال بچه ام میره اما نمیدونم کی باید برم برای کارای ثبت نام و ایناش چیکار باید ...

تاریخ تولد بچتون رو میگید؟ منم پسرم ۵مهر ۹۷ هستش، گفتن سال دیگه باید ثبت نامش کنم‌پیش، بعد شما اگه باید بره امسال مدرسشو انتخاب کنید همین ماه مدارک ثبت نام رو ببرید و ثبت نامش کنید 

دختر من مثلا دزدان دریایی میکشه البته بچگونه بعدش میگم مثلت یا مربع بکش یادش میره چیزای سختوواز خود ...

اشکال هندسی رو به صورت نقطه باهاش کار کن زودتر یاد میگیره 

curiousسابقم.     3. 1. 98 عضو سایت شدم               ودر تاریخ           18. 3. 1400 ساعت 16 بخاطر پست سیاسی تو تاپیک سیاسی تعلیق شدم                                                                                                                                          کاربریم اصلیم چهار ده روز بعد برگشت و دیگه از این خطم استفاده نکردم  که دوباره دیروز عصر به خاطر یه معلوم والحال عوضی با همراهی یه عوضی دیگه  در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۲۸ تعلیق شدم.                                                                           دفعه اول مقصر بودم و قبول داشتم ولی اینبار اصلا نباید تعلیق میشدم   مرگ بر عوضی.                    اگه میشه برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین . ممنون
فکر. کنم غیر انتفاعی ها سنجش دارن

مدارس غیر انتفاعی برای پذیرش،یک آزمون و مصاحبه دارند که مدل هر مدرسه با مدرسه ی دیگه متفاوت هست.مصاحبه رو با والدین دارند.این سنجش نیست.یک روال کار برای ثبت نام در غیرانتفاعی هست

مگه‌وظیفه ما بود عدد یاد بدیم؟؟اگه هم یاد دادیم اضافه کاری کردیم عدد و اینا نمیپرسن بچه مگه مدرسه ...

نمی دونم والا می ترسم ایراد بگیرن الکی بچه رو رد کنن والا همین خانومی ک گفتم می گه تا پنجاه یاد بچم دادم واقعا خیلی زیاده واسه بچه پنج شش ساله 🥲

نمی دونم والا می ترسم ایراد بگیرن الکی بچه رو رد کنن والا همین خانومی ک گفتم می گه تا پنجاه یاد بچم ...

ولی عیب از خودمون هم هست من دخترم 2 سالش بود حروف انگلیسی کار کردم کامل بلد شد ولی گفتن خوب نیست ول کردم کلا هیچی یاد ندادم. اگر یاد میدادیم تا 200 هم. بلد میشدن

خیلی پشیمونم کاش برمیگشتم عقب اوایل خیلی بهش میرسیدم 

کی گفته پیش سنجش داره والا من معلمم اولین باره میشنوم این حرف رو لااقل شهرماکه نداره

بخدا منم نمی دونم داره یا نه 🥲🥲 الان تو همین تاپیک هم بعضی خانوما می گن داره خلاصه ک کلی ما تو استرس افتادیم آموزش اعداد و اشکال هندسی و پر رنگ و کم رنگ و آدرس و 😐

2810