2777
2789
واقعا متاسفم.این چیزا چ ربطی ب قد داره . مگ قد کوتاه موجود خاصیه . 😐😐

حس دعوا و کل کل نیست من توهین نکردم بهشون فقط روی صحبتم با بعضیاشون بود... البته اینکه میگن قد کوتاها نصفشون زیر زمینن رو که من نساختم از خودم!!!!

حالا اگ شما ناراحت شدی ببخشید :)

نیاز به یک سیاره شخصی دور از آدمها✈️🌎
حس دعوا و کل کل نیست من توهین نکردم بهشون فقط روی صحبتم با بعضیاشون بود... البته اینکه میگن قد کوتاه ...

ادم بختش باید بلند باشه نه قدش.

⁦♦️⁩هرچیز که درجستن آنی،آنی⁦♦️⁩ ⁦¯\_(ツ)_/¯⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تا دلت بخواد  تو ایران زیاد  هلند زندگی نمی کنیم که😂

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱
خوشبحالشون قد هاشون چنده؟

دختر بزرگم۱۶ سالشه قدش ۱۶۷دختر دومی ۱۳ سال قدش تا چند وقت پیش ۱۶۴ دختر کوچکم نمی‌دونم یادم رفته اما اونم قدش بلنده من دوست داشتم کوتاه بودن اما نشدن

دختر بزرگم۱۶ سالشه قدش ۱۶۷دختر دومی ۱۳ سال قدش تا چند وقت پیش ۱۶۴ دختر کوچکم نمی‌دونم یادم رفته اما ...

جان😐؟ 

مگه میشه یه مادر بخواد قد بچه هاش کوتاه بشه؟😶

اولین باره می‌شنوم این حرف رو

ولی اگه واقعا راست گفتید میتونید بهشون غذا های ناسالم بدید و خوابشون بد باشه و ورزش نکنن و کمبود ویتامین د و کلسیم داشته باشن تا کوتاه بمونن یک عمر

جان😐؟  مگه میشه یه مادر بخواد قد بچه هاش کوتاه بشه؟😶 اولین باره می‌شنوم این حرف رو ولی اگه ...

اره چون الان دختر کوچکم میگه مامان اندازه آن هستم فقدر من قدم کوتاه هست من درکل قدبلند پیشم خوشگل نیست