2777
2789
عنوان

مامانا دارم دیوونه میشم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارع هر چهارساعت استامینوفن میدم.دور از جونش کر نمیشه؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
اره گل یخ جون تب داره اما نه اونقدی که زبونم لال تشنج کنه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه دردانه جون همونطوره...من مشهد زندگی میکنم الان اما نیشابورم
نانا جون استامینوفن دادم بهش اصلا یک هفتس بدون استامینوفن طاقت نمیاره
نه عزیزم کر نمیشه هر چی هست تازگی شده دندون دروردن هم التهاب گوش میاره اگه مدتها بمونه ممکنه به پرده اسیب بزنه تازگی بردی چیزی نبوده حتما بعدش عفونت کرده نترس انشاالله فردا دارو میده زود خوب میشه
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اره سه شنبه بردمش دکتر گفت خوبه و چیزی نیس.امشب چرکا زد بیرون...چه دندونیه این نیش...آب کرد بچمو...چه قد طول میکشه تا دربیاد؟
2810