2777
2789
عنوان

پدرم رفت و با رفتنش دلم رو به اتیش کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 63 پست
منم پدرم 7سال پیش تویه شب زمستانی ساعت 10شب بامآشین سنگین بادوستش رفت ودیگه هیچوقت برنگشت .باباببخش که دخترخوبی برات نبودم باباببخش که روحرفت پاگذاشتم...
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم 5 ماه نیمه پدرمو از دست دادم شاید باورتون نشه من تو 38 سالی که زندگی کردم معنی دلتنگی رو نمی دونستم اما تو این 5 ماه روزایی بوده که اینقدر دلتنگ بودم که دوست داشتم بمیرم . فکر کن هرروز تو بیداری امکان دیدنش بود و ما نمی رفتیم ببینیمشون اما حالا باید التماس خدا رو کنیم که تو خواب ببینیمشون وای بابا جونم کجایی
تسلیت میگم و درکت میکنم منم 5 ماه پیش زمانی که 5 ماهه باردار بودم مادرمو از دست دادم هنوزم باورم نمیشه رفته...هنوزم فکر میکنم برم خونمون سر جاش نشسته و با دیدنش میپرم تو بغلش، انقد دلم گرفته و دلتنگشم که گاهی آرزو میکنم بمیرم اما بخاطر دختر دو ماهه ام باید تحمل کنم لطفا برای شادی روح همه رفتگان از جمله مادر من فاتحه ای نثار کنید
خواهش میکنم برای شادی روح مادرم یک صلوات بفرستید...ممنون (اللهم صل علی محمد و آل محمد)
2810