2777
2789
عنوان

پدرم رفت و با رفتنش دلم رو به اتیش کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 63 پست
خدا رحمتشون کنه و روحشون در آرامش باشه و به شما و بقیه بازماندگان صبر و عمر با عزت بده
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره مریض بودن ولی ناگهانی فوت کردن اصلا فکرش نمیکردیم
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
تنها خوشحالیم اینه که این مدت که مریض بود سعی میکردم به بهترین نحو مواظبش باشم و بهش برسم حتی شب قبل از فوتشون تا دیر وقت بیمارستان پیشش بودم.بخدا سخته
از خداوند برایت چیزی میخواهم که جز خدا در باور هیچکس نمیگنجد...ارامشی که الان دارم ,مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم.......!!!
سلام تسلیت اتفاقا من همین الان داشتم برا بابا جونم اشک میریختم تازه دوماهه از پیشم رفته هنوزم باورش سخته
الهی سپرده شده توست خدای خوبم تا ابد شکرگزارم منم لایق مادر شدن کردی برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظران صلوات بفرست دوستم به خودت سپردم خدای خوبم
تسلیت میگم گلم.خدارحمتشون کنه.غم ازدست دادن مادروپدرخیلی سخته.منم 4سال پیش مامانموازدست دادم.واقعاسخته.
به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
خدا روح.همه پدرانتون که فوت کردن قرین رحمت کنه و به همه صبر بده.
سه روز پیشم تلفنم زنگ خورد رفتم تو اتاق جواب بدم بعد از دو سه تا کلمه حرف زدن یه باره سرم گیج رفت و بی هوش شدم بیچاره خونوادم خیلی اذیت شدن برا همین نمیزارن دیگه گریه کنم منم الان اومدم خونه خودم همینجور اشک میریزم اخی بابا چقدر همیشه عاشقم بودی بابا من تنها دخترت بودم چرا تنها گذاشتی
2810