boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 435 عنوان راهنمایی متخصص غدد کودک برای قد 278 بازدید | 9 پست سلام وقتتون بخیرمیشه اگهکسی از اینمتخصصای غدد کودک کسیو میشناسه راهنماییمکنه که خوب هست یا نه؟؟۱.دکتر فریبا قاسمی۲.دکتر فرزانه عباسی۳.دکتر پرستو رستمی۴.دکتر محمد رضا اسلامیاناز اینا کدومشو خوبه کدومشخوب نیست؟؟؟؟ 1402/02/30 | 16:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۵۶۱۴۹ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1388 اگر تهرانی دکتر فریبا نادری بیمارستان پارسیان سعادت اباد بهترین حس حس دوست داشتن توست من از کاربرای قدیمم تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 9665 من پسرمو دوساله میبرم پیش دکتر اسلامیان هنوز که غیر از مولتی چیز خاصی بهش نداده چون میگه هنوز علایم بلوغ رو نداره نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 435 اگر تهرانی دکتر فریبا نادری بیمارستان پارسیان سعادت اباد شما پیششون بودید؟کارش چطوره؟؟با حوصله هستش؟؟
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 435 من پسرمو دوساله میبرم پیش دکتر اسلامیان هنوز که غیر از مولتی چیز خاصی بهش نداده چون میگه هنوز ... اصفهان هستید درسته؟من خودم شهرستانمنمیدونم کدوم دکتر ببرمش
۵۶۱۴۹ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1388 شما پیششون بودید؟کارش چطوره؟؟با حوصله هستش؟؟ بله من دخترم یکسال پیشش میبرم برادر زاده ام هم تقریبا 7ساله پیشش میره بله دکتر باحوصله ای هست ویزیتش ماه قبل 194بود بهترین حس حس دوست داشتن توست من از کاربرای قدیمم تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 9665 اصفهان هستید درسته؟من خودم شهرستانم نمیدونم کدوم دکتر ببرمش منم خودم شهرستانم بله اصفهان نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷
boyorgirl مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 435 بله من دخترم یکسال پیشش میبرم برادر زاده ام هم تقریبا 7ساله پیشش میره بله دکتر باحوصله ای هست ویزیتش ... من دخترم دو سالشه قدش ۸۳بنظرتون از الان ببرم پیشش یا میگه زوده؟؟
۵۶۱۴۹ عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1388 من دخترم دو سالشه قدش ۸۳ بنظرتون از الان ببرم پیشش یا میگه زوده؟؟ نمیدونم دقیق چقدر باید باشه من برادرزاده ام اصلا رشد نداشت 7ساله پیش این دکتر میبره رشد کرده بهترین حس حس دوست داشتن توست من از کاربرای قدیمم تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت