2777
2789
عنوان

راهنمایی متخصص غدد کودک برای قد

278 بازدید | 9 پست

سلام وقتتون بخیر

میشه اگه‌کسی از این‌متخصصای غدد کودک کسیو میشناسه راهنماییم‌کنه که خوب هست یا نه؟؟

۱.دکتر فریبا قاسمی

۲.دکتر فرزانه عباسی

۳.دکتر پرستو رستمی

۴.دکتر محمد رضا اسلامیان

از اینا کدومشو خوبه کدومش‌خوب نیست؟؟؟؟

اگر تهرانی دکتر فریبا نادری بیمارستان پارسیان سعادت اباد

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرمو دوساله میبرم پیش دکتر اسلامیان هنوز که غیر از مولتی چیز خاصی بهش نداده  چون میگه هنوز علایم بلوغ رو نداره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
من پسرمو دوساله میبرم پیش دکتر اسلامیان هنوز که غیر از مولتی چیز خاصی بهش نداده  چون میگه هنوز ...

اصفهان هستید درسته؟من خودم شهرستانم

نمیدونم کدوم دکتر ببرمش

شما پیششون بودید؟کارش چطوره؟؟با حوصله هستش؟؟

بله من دخترم یکسال پیشش میبرم برادر زاده ام هم تقریبا 7ساله پیشش میره بله دکتر باحوصله ای هست ویزیتش ماه قبل 194بود 

بهترین حس حس دوست داشتن توست   من از کاربرای قدیمم  تقریبا از سال 90 یه مدت خاموش بودم بعدا عضو شدم گوشیم عوض کردم کاربریم رفت
اصفهان هستید درسته؟من خودم شهرستانم نمیدونم کدوم دکتر ببرمش

منم خودم شهرستانم  بله  اصفهان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
بله من دخترم یکسال پیشش میبرم برادر زاده ام هم تقریبا 7ساله پیشش میره بله دکتر باحوصله ای هست ویزیتش ...

من دخترم دو سالشه قدش ۸۳

بنظرتون از الان ببرم پیشش یا میگه زوده؟؟

من دخترم دو سالشه قدش ۸۳ بنظرتون از الان ببرم پیشش یا میگه زوده؟؟

نمیدونم دقیق چقدر باید باشه من برادرزاده ام اصلا رشد نداشت 7ساله پیش این دکتر میبره رشد کرده