2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید سوال خصوصی دارم 

عزیز درخواست دوستی بالا نمیاد اینجا بگو یا هم تو تاپیکهای دیگم بگو اگه دوست نداری کسی ببینه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام قربونت برم شما ترك قشقايي استان فارس هستيد ؟ يعني اباده ها رو ميشناسيد ؟

نه عزیزم قشقایی نیستیم و آباده ای ها هم نمیشناسیم

اهااان مرسي عزيزم ، يعني هيجي ازشونم نميدونيد يعني عشايد هستن قشقايي ها ؟ 

خواهش گلم ؛ نه شرمنده اصلا اطلاع ندارم، 

عزیزدلم سلام

من دخترم دوماهشع موقع تولد بچم بهش اکسیژن نرسیدع و مرده و بعد از ده دقیقه تیم احیا دخترمو احیا کردن و بدنیا برگشته

میشه بگید گل پسرت ازکی فهمیدن فلج مغزی شده.؟؟؟

بنظرتون خدای نکرده در اینده ک بزرگتر شد دخترم  مشکل دار هست زبونم لال کلا میشه اگر حتی کوچکترین چیزی و مشکلی درباره بچه هایی ک اینجور دنیا میان بهم بگید 

ممنون میشم اگر جواب سوالاتمو بدین عزیزدلم

عزیزدلم سلام من دخترم دوماهشع موقع تولد بچم بهش اکسیژن نرسیدع و مرده و بعد از ده دقیقه تیم احیا دخت ...

سلام گلم

راستش بچه من نه گردن میگرفت ؛  نه میخندید؛  رشد دور سرش خیلی کم بود؛ همش هم بالا رو نگاه میکرد

ام ار ای مشکلش را تایید کرد، 

امیدوارم بلا از دخترت به دور باشه،

سلام تاتی جون خوبی عزیزم بچه هات خوبن،پرهام جان خوبه،خداروشکر،مدتیه نیستی گفتم حالی ازت بپرسم امیدوارم همیشه حال و هوای زندگیت خوب باشه،همونجور که دلت میخواد

خدایاسینه ام راگشوده کن وکارم راآسان گردان وگره اززبانم بگشای تاسخنم رابفهمند
سلام تاتی جون خوبی عزیزم بچه هات خوبن،پرهام جان خوبه،خداروشکر،مدتیه نیستی گفتم حالی ازت بپرسم امیدوا ...

سلام عزیزم ممنونم ازت زنده باشی خوبیم الحمدلله 😚😚

ممنون بابت لطف و محبت همیشگی که داری ❤❤😚😚

سلام تاتی جون چرا نبودی دیدم تعلیق شدی. هر روز اومدم سر زدم خدا رو شکر که دوباره دیدمت. همیشه دعاگوی ...

سلام عزیزم زنده باشی ممنون ازت 😚😚

بخاطر سیاسی ترکیده بودم 🙊🙊