2777
2789
سلام گلم بله نتیجه گرفتم ولی نمی‌دونم برای اون بود یا نه چون متوجه شدم مشکلم ی چیز دیگه ایه

سلام عزیزم خوبی.. شما بارداری شدی.. اینو انجام دادی... منم خیلی سالع منتظر دومی هستم دکتر اینا نگم که طولانی نشه.. به منم میگم چله افتاده روت... میشه بگی شما ذقیقن چه روزی انجام دادی این روشو  و چطور منم انجام بدم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید
۴۰تا کف دست آب ک ب هرکدوم یه بسم الله....بخون و بریز سرت

سلام عزیزم خوبی... میگم منم برای دومی خیلی وقته اقدامم دکتر و دارو اینا نگم طولانی نشه..ای یو ا کردم همه کار.... میگن چله افتاده روت خوندم گفتی چکار کرد.. میشع بازم دوبارع کامل به من بگی میخام کامل انجام بدم شاید بشم منم🥺😭 اخه سنمم بالا رفته... روز خاصی داره که باید انجام همه رو کامل بکو بهم... فکر کن من خواهرتم... دعامم کن... خدا انشالله نی نی تو واست نگه داره 

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی... شما باردار شدی همین روش رو انجام دادین... چند وقت باردار نمیشدی... چه روزی انجام ...

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتون رو دیدم حمام کردم و غسل حیض رو انجام دادم و بعدش اومدم دو تا کف دستم کنار هم قرار دادم پر از آب میکردم بسم الله میگفتم و آب رو تو تست می‌ریختم چهل کف دست آب که تو تشت ریختم و بعد آب تشت رو از بالای سرم رو خودم خالی کردم و ازحمام اومدم بیرون

سلام عزیزم ببخشید دیر پیامتون رو دیدم حمام کردم و غسل حیض رو انجام دادم و بعدش اومدم دو تا کف دستم ک ...

سلام عزیزم خداروشکر باردار شدین... منم خیلی وقته باردار نمیشم میشه هم دعام کنی هم کمک کنی... شما چه روزی این غسل رو انجام دادین یعنی بعد پریودتون انجام دادین.. فقط یعنی با دوتا کف دست چهل بار آب پر کردین از زیر شیر آب هربار بسم اله میگفتین ریختین تو تشت بعد تشت رو ریختی رو سرت به حالت غسل یا فقط ریختی کامل رو سرت.. ببین درست متوجه شدم.. دعام کن اخه سنمم بالاس🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید