2777
2789

من تا۶،۷ماه هم نگه داشتم .خراب نشده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزارسال اصلا تا ابد تو یخ خراب نمیشن😐🤔

هوش مصنوعی گفت ۳ ماه نهایتا ترسیدم 

اخه سرخ کردم پوستش راحت جدا شد 

اولین دفعم بود که ماهی درست میکردم شاید پوره گوجه زیاد زدم نمیدون

هوش مصنوعی گفت ۳ ماه نهایتا ترسیدم اخه سرخ کردم پوستش راحت جدا شد اولین دفعم بود که ماهی درست میکردم ...

هوش ممصنوعی رو ولش کن من الان دوماهه بعد غذا فشارم میره بالا اول بهم گفتن حساسیت داری بدتر ترسیدم هیچی نخوردم الان فهمیدم مشکل فشار خون بعد غذا دارم از اونه غلضت خون دارم نت چرت زیاد میگه به نت زیاد نگاه نکنید دیونه میشید وسواس شدید میگیرید

هوش مصنوعی گفت ۳ ماه نهایتا ترسیدم اخه سرخ کردم پوستش راحت جدا شد اولین دفعم بود که ماهی درست میکردم ...

هوش ممصنوعی رو ولش کن من الان دوماهه بعد غذا فشارم میره بالا اول بهم گفتن حساسیت داری بدتر ترسیدم هیچی نخوردم الان فهمیدم مشکل فشار خون بعد غذا دارم از اونه غلضت خون دارم نت چرت زیاد میگه به نت زیاد نگاه نکنید دیونه میشید وسواس شدید میگیرید

سلام بچه ها. ممنون میشم اگه دوست داشتین حمایتم کنید :-*

از حبوبات و سبزیجات خشک گرفته تا عسل و کره بادام‌زمینی، همه‌شون رو خودم با عشق و دقت بسته‌بندی کردم! هر چی لازم داری اینجا هست، با کیفیت عالی و آماده خدمت‌رسانی بهت. هر سوالی داشتی حتما بگو، کمک می‌کنم!

---->>>> به رزماریشاپ(باZ) دات آی آر سر بزن حتما. مال خودمه✨
عطاری rozmaryshop

ماهی بعد پختن پوستش جدا میشه

پوره گوجه نزن

3 4 ساعت به ماهی ابلیمو پیاز و نمک و زعفران و...  بزن بزار بمونه

بعد مواد مرینت رو از ماهی جدا کن و ماهی رو سرخ کن 

عالی میشه

Doctor of Applied Nocturnal Alchemy and Experimental shadow psychology 📌 دکترای کیمیاگری شبانه کاربردی و روانشناسی تجربی سایه ها 📌گرایش کنترل احساسات تیره و تقطیر افکار       💡 با تایید انجمن جادوگران خودسر و دپارتمان علوم غیرقابل توضیح💡

بیشتر ببینید
ماهی بعد پختن پوستش جدا میشهپوره گوجه نزن3 4 ساعت به ماهی ابلیمو پیاز و نمک و زعفران و... بزن بزار ...

مرسییی گلم

داخلش هم پیاز بریزم؟

امروز واقعاا بدم اومد بو هم میداد شل بود کلا😷

بعد توی ماکرو ویو بذارم بهتره یا سرخ کنم؟

مرسییی گلمداخلش هم پیاز بریزم؟امروز واقعاا بدم اومد بو هم میداد شل بود کلا😷بعد توی ماکرو ویو بذارم ...

ماهی رو قشنگ از شکم باز و مثل سفره پهن کن 

بزار 3 4 ساعت مرینت شه

بعدش از سمت پوستش(یعنی پوست تو روغن باشه) بزار تو روغن که سرخ بشه (روغن از مایکروویو بهتره اون خشکش میکنه کلا)  کامل که دیدی دیگه اطراف پوست داره به نزدیک سوختن میرسه برش گردون تا روش هم سرخ بشه 

Doctor of Applied Nocturnal Alchemy and Experimental shadow psychology 📌 دکترای کیمیاگری شبانه کاربردی و روانشناسی تجربی سایه ها 📌گرایش کنترل احساسات تیره و تقطیر افکار       💡 با تایید انجمن جادوگران خودسر و دپارتمان علوم غیرقابل توضیح💡

بیشتر ببینید