2777
2789
انشاالله.قربونت ایشالا ک نتیجه میگیری♥️♥️😘

سلام عزیزم صلوات فرستادم

ببین درست فهمیدم

بعدازحمام کردن که تمیزیم چهل کف دست آب توظرفی بریزیم بعد بریزیم سرمون؟

منظورت یک مشت آب ،کف دست متوجه نشدم؟

دعایی نخونیم؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم صلوات فرستادم ببین درست فهمیدم بعدازحمام کردن که تمیزیم چهل کف دست آب توظرفی بریزیم ...

سلام ممنونم♥️.بله همون چهل تا مشت آب.براهرکدوم ی بسم الله الرحمن الرحیم 

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
سلام ممنونم♥️.بله همون چهل تا مشت آب.براهرکدوم ی بسم الله الرحمن الرحیم 

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
اهااا ممنون گلی حتما انجام میدم دعا کن نتیجه بده🥺🥲🌹

عزیزم. میدونم تاپیک قدیمیه. ولی میخوام بدونم شما انجام دادی.نتیجه گرفتی؟

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
عزیزم. میدونم تاپیک قدیمیه. ولی میخوام بدونم شما انجام دادی.نتیجه گرفتی؟

سلام گلم بله نتیجه گرفتم ولی نمی‌دونم برای اون بود یا نه چون متوجه شدم مشکلم ی چیز دیگه ایه

شاید مُردم حواسم نیست🙃

شیراز   چند  حمامی حمام قدیمی عمومی  شهر   چله بری می کنند ،،،

یک بار  رفتیم چله بری  مادرم نگاه دست  حمامی کرد 😄 آمدیم  کاسه دعا چهل کلید هم خرید ..برامون خودش چله بری میکرد ...😄  هفت بار رو  یک طشت سوره میخواند   ۷  بار با کاسه چهل کلید آب طشت میریخت سرمان بقبه آب   هم پای درخت

ب منم بدین 🥺🥺🙏🙏

واله یک عصر  رفتم بیرون کار داشتم مسیر برگشت  خسته ...یک پراید زن و شوهر   تو ماشین بوق  زدند منم خسته سوار  شدم ..مرد شروع کرد صحبت خانم  من سید دعانویس جلفا  اصفهان هستم که صف می ایستند نوبت ...سرکتاب  تو  تو  مسیرم  آمدی رایگان میگم و شروع کرد که  تو  زندگی و خانه شاهانه داشتی و رو یک معامله از دست دادی و مشخصات کسی که طلسمم کرده گفت و تجویز  طلسم شکن ...طلسم شکن پول دادم پست کرد   ۵۰  درصد  جواب داد  وضع مان بهتر شد ولی دیگه دسترسی بهش ندارم ،،،اصفهان بپرس پیداش کن

غسل نیست که از حمام ک میخوای بیای بیرون دستات رابذار کنارهم اندازه کف دستات آب از شیر بگیر بسم الله ...

سلام مرسی عزیزم روش خیلی خوب و راحتی یادمون دادی من چله بری کردم همون ماه دیگه پریود نشدم و حامله شدم خیلیییییییی لطف کردی انشالله خیر ببینی

سلام مرسی عزیزم روش خیلی خوب و راحتی یادمون دادی من چله بری کردم همون ماه دیگه پریود نشدم و حامله شد ...

سلام عزیزم خوبی... شما باردار شدی همین روش رو انجام دادین... چند وقت باردار نمیشدی... چه روزی انجام دادی  شما وهمین مثل دوستمون بعد حمام که تمام شد.. چهل مشت آب ریختی تو کاسه و بعد ریختی رو سرت... میشی بگی دقیقن هرکار کرذی منم خیلی سال منتظرم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بیشتر ببینید