2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای چی ، چله بری چیه اصلا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
بیشتر ببینید
واقعا؟؟؟ ینی انقد اسونه؟؟ اثر هم داره؟

نمیدونم والا من بعداین کار حامله شدم چون چله داشتم دعانویسم رفته بودم نشده بود.یکی ام میگفتن ۴۰تا سنگ جمع کنی بعد نمیدونم چیکار کنی سخت بود. من این کارا کردم خوب بود

برا سلامتی تو دلی ام یه صلوات بفرستید لطفا
نمیدونم والا من بعداین کار حامله شدم چون چله داشتم دعانویسم رفته بودم نشده بود.یکی ام میگفتن ۴۰تا سن ...

خداروشکر 🌹یکی بود می‌گفت آب غسل میت بریز رو خودت 🥲منم دوتا سقط داشتم و عروسیم با یکی از اقوام همزمان بود فکر میکنم چله افتاده روم 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
براای باطل سحر پوست سیر و پیاز با اسفند دود کنی. چهار گوشه منزل و جلو در سرکه بریزی خوبه

بعد این غسل زمان خاصی یا روز خاصی داره؟؟ میشه دقیق بگی چکار کنم ؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃
خداروشکر 🌹یکی بود می‌گفت آب غسل میت بریز رو خودت 🥲منم دوتا سقط داشتم و عروسیم با یکی از اقوام همزم ...

♥️ایشالا قسمت خودت بشه.وای چ ترسناک حالا از ما میگفتن زن زائو ک برا اول بار بعد زایمان می‌ره حمام آب بریزه سرش تو زیرش بشینی تا بچه دار شی وای خیلی چندشم شد ولی قددیمیا مون میگن این کار خیلی جواب میداده

♥️ایشالا قسمت خودت بشه.وای چ ترسناک حالا از ما میگفتن زن زائو ک برا اول بار بعد زایمان می‌ره حمام آب ...

اره انگار روش های مختلفی هست سنگریزه هم شنیدم چهل تا بری توی قبرستون پرت کنی 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
بعد این غسل زمان خاصی یا روز خاصی داره؟؟ میشه دقیق بگی چکار کنم ؟

غسل نیست که از حمام ک میخوای بیای بیرون دستات رابذار کنارهم اندازه کف دستات آب از شیر بگیر بسم الله الرحمن الرحیم بخون فوت کن ب آب و بریز تو تشت بعد ۴۰تا مشت آب ک ریختی تو تشت آب کل تشت را بریز رو سرت و بیا بیرون

غسل نیست که از حمام ک میخوای بیای بیرون دستات رابذار کنارهم اندازه کف دستات آب از شیر بگیر بسم الله ...

اهااا ممنون گلی حتما انجام میدم دعا کن نتیجه بده🥺🥲🌹

شاید مُردم حواسم نیست🙃