2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی من که نرفتم اون دنیا که بخوام بگم نه حتما فلانه.... ولی از وقتی این دید رو پیدا کردم که زندگی رو خودم انتخاب کردم کم کم آرامشم بیشتر شده

ببین تو زندگی هیچ چیز نه عادلانه ست نه منطقی

خودت باید دنبال دلیل باشی

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید

عزیزم ازت اجازه گرفتن تازه سزنوشتت هم نشونت دادن ولی نمی‌دونم تو اون دنیا به چی فکر میکردیم که قبول کردیم شاید خدا بعدش هم اونجا نشونمون داده مثلا چندسال بعد رو یا اصلا زندگی اون دنیا رو یا آخر عاقبت رو ولی بدونید هیچ چیز بی دلیل نیست از این امتحان ها باید درس بگیریم بگذریم که خیلی سخت و دردناکه تا قبول نشی و نگذری ازش دردش همیشه هست 

من یه مطلبی خوندم که اجازه گرفتن ازمون ولی یادمون نیست

کاش میشد بفهمم اون بچه ای که توی فقر و بدبختی به دنیا میاد و کل زندگیش رو مثلا باید کارگری کنه چطور راضی شده به دنیا بیاد

یا اونی که توی یک روستای و قبیله ای ناشناخته با سختی داره زنوگی میکنه

میگن یه تیکه هایی رو نشون دادن بعد گفتن اگه میخایین برین،  نمیدونم اون تیکه ها چی بوده سواله برام 

شاید شادی هفت سال پیشه که از خوشحالی جیغ میزدم و دور خونه میچرخیدم

گرچه بعدش متوجه شدم اشتباه شده 

کاش میشد بفهمم اون بچه ای که توی فقر و بدبختی به دنیا میاد و کل زندگیش رو مثلا باید کارگری کنه چطور ...

همینو بگو

هیچ منطق و استدلالی قبول نمیکنه

شاید زندگی اونی نبود ک فکر میکردیم

کاش میشد بفهمم اون بچه ای که توی فقر و بدبختی به دنیا میاد و کل زندگیش رو مثلا باید کارگری کنه چطور ...

چی بگم والا.شما درست میگی 

ولی اونطور که خوندم نوشته بود به هر کس زندگیشو نشون دادن و هرکی یه دلیلی داشته که بخاطرش قبول کرده بیاد تو دنیا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
انتخابای اشتباه نیست میتونست معده تو سالم سالم باشه... محکوم شدیم ب این زندگی

یعنی میخوای هر طور دوست داریم زندگی کنیم مثل بچه ها به هوس هامون برسیم، فقط بخوریم و بخوابیم و... هیچ اراده ای نداشته باشیم و هیچ رشد روحی نداشته باشیم و فقط خوش باشیم

خب اینطور که دنیا بیهوده میشه، فقط خوشی ...

نه خیر اینجا جای رشد روحیه

ناشکری مدام هم شرایط رو سخت میکنه و به جای رشد ،سقوط میکنیم

شاید اون موقع یک لحظاتی میدیدی بخاطر اون لحظه ها قبول میکردی میومدی

دقیقا ببینید اصلا روح ما مال سه بعد نیست مال فراتر از این حرفاییم برای همین زندگی کردن تو ی دنیایی که سه بعده و زمان محدودمون کرده هم دردناکه هم سخت اگه زمان معنا نداشت خیلی چیزا راحت بود ولی مجبوریم به صبر و تحمل چیزی که خدا تو قرآن خیلی تاکید کرده که صبر پیشه کنیم و توکل