سلام......
امروز اولین روز چرتکه پسرم بود کلاس basic نشست ولی چون دستش تو نوشتن اعداد انگلیسی خیلی تند نیست و معمولیه سن خودشه گفتن باید باهاش خیلی خیلی خیلی کار کنم سرعت تو این آموزش فوق العاده مهمه و اینکه پایان هر ترم مثلا 2 دقیقه زمان داده میشه باید آزمون بدن و تو 2 دقیقه نباید معطل نوشتن بشن
کل کتاب به زبان انگلیسی هست و برای بچه ها من فکر کردم کتاب برای آشنایی والدین هست ولی دقیقا برای بچه هاست مثل کتابهای آموزش زبان انگلیسی با کلی واژه و اعداد در صدر آموزش....
آزمون سالی یکبار با حضور اساتید خارجی و داخلی برگزار میشه که مدرک میدن و هر ترم برای رفتن به ترم بعدی امتحان گرفته میشه امتحان اصلا فرمالیته نیست و بودن بچه هاییکه به سرعت لازم نرسیده باشن یا .... مجبور باشن ترم رو دوباره بگذرونن
2 تا کتاب و 2 تا دفتر 4 خانه هم بهشون دادن.... و البته 1 مداد! سی دی و چرتکه هنوز خبری نیست....
ولی چقدر این موسسه شلوغه 9 تا 10 2 تا کلاس چرتکه و 10 تا 11 هم 2 تا کلاس برگزار میشه....
البته آموزش موسیقی هم دارن ولی چون پسر من هیچ آموزشی ندیده سوال کردم که از بلز باید شروع کنه گفتن نه خود استاد موسیقی میاد هوش و استعداد بچه رو میبینه اگه مناسب باشه میتونه پیانو رو شروع کنه و ن رو همزمان با پیانو( پسرم دوست داره) بهش آموزش میده نیازی یست از اول بلز و ارف و فلوت و ... بره تا برسه به پیانو و چیزهای دیگه.....