2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
مثل همیشه به کمکتون احتیاج دارم!!!

پسرم کلاس هوش میره اونجا مکعب یادشون میدن فقط 2 جلسه اول برای من توضیح داد بعدش دیگه دست هم به مکعبش نمیزد!!

به معلمشون گفتم گفت بیشتر براش وقت میزاره البته گفت تخیل و خلاقیتش خیلی خوبه ولی چرا نمیتونه ردیف کنه خودشم جوابی نداشت بده....

فردا جلسه آخره امروز بهش گفتم نه تی وی نه پارک مکعب رو بهم زدم گفتم باید درستش کنی یادت بیاد معلم چی سر کلاس میگفت مثالهاش یادت بیاد... خیلی از زیر درویی کرد ولی وقتی دید نه تی وی نه پارک و هیچی نیست مجبور شد بشینه سرش درستش کرد خیلی خیلی تشویقش کردم دوباره دوباره دوباره خراب کرد خودش درست میکرد انگار باورش نمیشد میتونه!!!

فکر میکنم اعتماد بنفسشو از دست داده... اینکه میبینه بقیه انجام میدن خیال میکنه نمیتونه ازش فرار میکنه... امروز خیلی باهاش صحبت کردم و تشویقش کردم ولی باید چکار کنم؟؟ ریشه ای درست بشه....

تو این سن برای بالا بردن اعتماد بنفس بچه ها چکارهایی باید انجام داد؟؟؟

سلام.
من که یه مشکل خیلی جدی پیدا کردم.
کلاس شنا حورا این هفته تعطیل بود. یکشنبه خودم با حورا رفتم شنا. هنوز تو استخر نرفته بودیم که حالش بهم خورد.
امروز قرار شد با مامانم بره. رسوندمشون دم استخر و رفتم خونه مامانم. هنوز ماشین رو پارک نکرده بودم که مامانم زنگ زد و گفت بیا حورا حالش به هم خورده.
گفتم چی شد؟ گفت خیلی خوشحال و خندون بود. قبل از اینکه بلیط بگیرن اتفاقی معلم شنای حورا که تو همون استخر هست، سرش رو از در میاره بیرون و حورا رو میبینه و میگه حورا تو هم اومدی امروز؟
مامان گفت تا مربی رفت تو یهو حورا بی مقدمه بالا آورد.
حالا اومده خونه میگم چرا اینطوری میکنی ؟ میگه از معلمم میترسم.
اون دفعه هم حالش خوب بود تا معلمش رو دید چند ثانیه بعدش بالا آورد.
حالا چی کار کنم من؟
نمیخوام کلاس نره. میترسم مربی رو هم عوض کنم باز همین باشه
مدرسه شون هم شنا داره. اون رو چی کار کنم؟
بهش گفتم مربی دیگه هم همین چیزها رو بهت میگه. اون هم میگه باید تو آب بپری...میگه اشکالی نداره قول میدم ناراحت نشم.

کمک... کمک....... کمک
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شنیا جان خودش دوست داشت و همش میشمرد. بعد از من میپرسید مثلا بعد از 100 چیه؟ به مرور یاد گرفت. تو نوشتن هم همینطور میخواست بدونه 20 رو چطوری مینویسن. سه رقمی رو هم به خاطر اعداد 110- 115-125 یاد گرفت و بعدش دلش خواست اعداد دیگه رو هم یاد بگیره.
اما ساعت رو تازگی خوشش اومده یاد بگیره در صورتیکه یکی از دوستاش مدتهاست ساعت رو با دقیقه کامل بلده.

چقدر از یاد گرفت استفاده کردم. خخخخخخخخخخخخخ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
سلام

شنیا جون من دنیال دبستان برای پسرم بودم هر جا سرچ کردم اسم شما هم بود خوش به حالِ گل پسرت که مامان به این خوبی داره

میشه بپرسم کجا ثبت نام کردی مبین رو برای دبستان؟

امیرعلی من متولد مهر 86 .الان مدرسه زبان میره و برای پیش هم میخوام همونجا بره تا اول دبستان یه مدرسه خوب ببرمش

اگه ممکنه منم راهنمایی کنید
نیکان زنگ زدم گفتن پیش نداریم .رشد فرمانیه هم پیش نداشت
خیلی دودل شدم که پیش بزارمش یا همینجا که برای زبان میره ببرمش

اصلا نمیدونم چه کلاسهایی ببرمش .الان موسیقی ارف میره پارس.لگو هم داره دوره بیسیک رو تموم میکنه .فعلا برای ورزش هم فقط اسکیت میره تفریحی نه آموزشی
سلام به همه دوستان....

فائزه جون درباره شنا گل دخترت :

من بودم با بازی و نمایش زیر زبونشو میکشیدم... چه میدونی مربی چیکار میکنه!!!

بزرگتر میتونه کاری کنه که بچه ازش بترسه بعدشم جوری خودشو نشون بده که آدم باورشم نشه...

والا من همیشه زیر زبون مبین رو به 1000 طریق میکشم به همه شک دارم از کجا معلوم معلم باعث نشه؟؟؟ مبین هم پارسال میرفت شنا زیر نظر قبلش هم از وقتی راه میرفت خونه مامان اینا من هر روز میرفتم سرکار اون با مامانم میرفت استخر زمستون و تابستان هم نداشت با آب آشنا بود با پدرم و شوشو هم گاهی طی سال شنا رفت امسال ولی بغض میکرد یادته گفته بودم؟؟؟

فهمیدم مبین بدنش آماده نبوده یکساعت بچه رو مجبور کرده طول استخر بره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای کسیکه از پارسال پاییز تا خرداد امسال شنا نرفته و بی تحرک بوده طول استخر اونم یکساعت!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟

به مدیر استخر گفتم جوریکه گندی که زدید رو خودتون درستش کنین 1 جلسه مبین فقط بازی کرد جلسه بعدش یکم مثلا نیسماعت شنا کرد کلی مربیش تشویقش کرد بقول مبین میگفت دهن مربی باز مونده بود من اینقدر تند و خوب شنا میکردم... اون جلسه هم گفتم دیگه یواش یواش محکمش کنه چون داره راه میفته .....

ببین مشکل چیه؟؟؟ توهین نکرده؟؟؟ هلش نداده؟؟؟ تهدیدش نکرده؟؟؟ مربیشو عوض نکن خیلی ضربه بدی میخوره بعدها... از مربی بخواه رفتارشو اصلاح کنه!!!!!

مامان امیر علی جان خوش اومدی گلم...

بنظر من بهترین پیش دبستانی پیش دبستانیه که با مدرسه باشه.... بنظرم اصلا خوب نیست بچه پیش رو با مهد بره کلاس اول یکدفعه وارد محیط مدرسه بشه... معلم پیش تو مدرسه بچه رو برای سال بعد کلاس اول آماده میکنه ولی مربی پیش تو مهد رفتارش با بچه در حد همون سن بچه هست و بچه رو برای محیط مدرسه آماده نمیکنه! بخصوص بچه تو مدرسه میبینه صف میبندن مدیر یا ... سر صف صحبت میکنن سر صف ورزش میکنن بچه های بزرگتر رو میبینه ذهنش آماده میشه... بخصوص برای بچه های همسن پسر من که نیمه دومی هستن پیش با مدرسه بهتره.....

خیلی پشیمونم پسرم مهد میرفت!!! الان پشیمونم.... چه کلاسهای خوب و مفیدی برای بچه های زیر سن مدرسه هست... مثل کلاس هوش و نقاشی خلاق...

موسیقی برای هوش خیلی مفیده .... پسرم آکادمی هوش میره و اسکیت و شنا و چرتکه.... اسکیت میخواستم یه دوره بره اینقدر مربیش از پیشرفتش راضیه و خودم البته که برای دوره پیشرفته هم اسمشو مینویسم اگه اینجوری ادامه بده دوره حرفه ای هم میزارم بره....

عزیزم شما کدوم سمتی؟؟؟ مدرسه پسرم سمت میرداماد....
سلام shnia/نمیشه همیشه گفت مدرسه بهتره /من پسرم پیش مدرسه میرفت زبان فرانسه هم داشتن با انگلیسی ولی به مراتب زبان انگلیسی وفرانسه مهد والبته غذاش بهتر بود/ بچه ها درپیش تو مهد با نظم اشنا میشن البته با بازی وفان ا/لان بسیاری از کشورها وحتی ایران روش تدریس کشور انگلستان که به صورت آموزش با بازی وقصه است را در پیش گرفتن وبه مراتب بچه های باهوشتر تحویل داده اند /بچه ها در مدرسه حق ندارن بگن مثلا خاله حتما باید بگویند خانم وموارد دیگر شاید برای ما کم اهمیت باشه ولی از نظر روانشنساسی....... / به نظر من پسرم در مهد بسیار شاد تر بود الان از درس زده شده برای رفتن امسال به مدرسه مثل پارسال ذوقی نداره بچه هایی که مهد بودن علاقه شون برای مدرسه خیلی خیلی بیشتره البته نظر منه ونظر شما هم محترم پسر من میتواند تا حدودی بخواند که در مدرسه یاد گرفته /تا100 میشمارد هم به انگلیسی وهم به فارسی/در شنا هم تو مسابقه دوم شده /شطرنجم باباش بهش یاد داده بلده/ ولی کتابهای گاجم برای تابستان براش خریدم ولی مگه میاد کار کنیم/ فراریه/همش تقصیر مدرسه است قبلا خودش با ذوق می آمد وکار میکرد
سلام....

دقیقا فلاور جان حق با شماست اینجا هر کسی تجربه خودش رو بیان میکنه منم نظر خودمو گفتم دقیقا مثل شما عزیزم.....

ولی مثلا پسر من وقتی میخواست بره پیش مدرسه من حتی برای دستشویی رفتنش هم نگران بودم! تو مهد داخل ساختمان دستشویی هست ولی تو مدرسه تو فضای باز خوب هوا سرده بعدش پسرم عادت داشت کامل شلوارشو در میاورد تو دستشویی مدرسه؟!؟!!؟ گند و کثافت میشه که!!! خوبش اینکه پیش کمک مربی دارن و بهشون کمک میکنه برای سال بعد مدرسه آماده بشن این برای من خیلی خوب بود... غذاش که تو مهد که پسرم میرفت همون غذایی بود که کل پرسنل که هیچی مدیر مهد مدیر موسس و کارشناس تغذیه و بچه های اونها میخوردن هیچی شب هم برای شوشوهاشون میبردن ولی غذای مدرسه خوب دیگه.... بخصوص با این برنجهای خارجی و گوشت یخی و .... چی بگم والا....

اینم دقت کن پسر من نیمه دومیه و یکسال دیرتر مدرسه رفت همونطور که گفتم دیگه نمیخواستم با بچه های کوچکتر هم باشه و بنظر من برای بچه هایی تو شرایط پسرم خیلی بهتره....

میدونم تمام کارشناسای تربیتی نظرشون خلاف نظر من هست! ولی من تو رفتار بچم چیز دیگه ای رو میبینم... حتی برای ثبت نام یه پسری اومده بود که پیش تو مهد گذرونده بود هم مامانش ناراضی بود هم پسره خیلی خیلی بچه بود !

پسر منم الان بعضی مواقع نمیاد درس بخونه منم چیزی بهش نمیگم خوب تابستانه ولی شاید خیلی فشار روی پسرت آوردی... من اینجور مواقع اصلا بهش کاری ندارم یه مدت میگذره اونوقت با ذوق میاد برای درس و البته تو پیش هم 5 شنبه و جمعه اصلا میگفت درس بی درس تعطیلیمه!!!

خوب کلاس اول فوق العاده سنگین شده بخصوص ریاضیش یکدفعه بچه از محیط مهد بره مدرسه اون حجم درس؟؟ خداییش درستتره یعنی؟؟؟ من نمیدونم والا....!!!

میگن بچه ها طول هفته وقت تی وی دیدن هم ندارن!!!! 5 شنبه جمعه هم پیک دارن و باید مرتب باهاشون کار بشه یکی از دوستام میگفت فقط صبح وقت صبحانه میتونه کارتون ببینه دیگه اصلا وقت نمیکنه مدرسه هم گفت همزمان با بچه به اولیا آموزش داده میشه که باید باهاشون کار بشه!!!!!!!!!!!!!!!

گفتم تو پستهای دیگم نیکان حتی زبان از 5 ابتدایی شروع میکنه تا ساعت 3 فقط بچه ها دروس اجباری رو میخونن!!!

این فشار درسی رو بچه ایکه از مهد وارد مدرسه میشه میتونه تحمل کنه؟؟؟ یکدفعه خاله نگه هیچی اینجوری هم بخونه!!!

امسال هم ریاضی دوم تغییر میکنه سال بعد هم سوم!!!!!!!!!!!! شانس ماهاست بخدا.....
وای کلی ترسیدم/ برای کلاس اول پسرم/ شما زیاد سخت نمیگیرید؟ کلاس چرتکه خوبه مخصوصا لیوان چینی که با نیمکره چب سر وکار داره/ ولی با پسر بچه ها تو این سن زیاد ریاضی کار شود دلزدگی می آورد /بعد سر کلاس خودش را بالاتر میبینه اونوقت دقت می آید پایین /مگر سطح کلاس وریاضی بالا باشد در آن مدرسه /مادر من دبیر ریاضیه البته دبیرستان وتمرین مکرر ریاضی را در سن کم قبول نداره/ریاضی مثل فارسی وزبان نیست /قلقلک دادن نیمکره چب وتمرکز کردن عالیه اما متعادل برای همین است که هفته ای یکبار است/راست میگی عوض کردن کتابها اصلا کار خوبی نیست ولی به نظر من به بچه بر میگرده من کسی را میشناسم پدر ومادر بیسواد امسال شاگرد اول شد پدر ومادرشم مثل من وشما سخت گیر نبودن شما نباید سخت بگیرید میگذرد
من چی رو سخت میگیرم؟؟!!!!!!

ریاضی با پسرم کار نمیکنم!! همونکه تو پیش خوند و منم تو ایام مدرسه باهاش کار میکردم... چرتکه هم هنوز شروع نشده ولی احتمالا هفته ای 2 روز رو میزارم چون هفته ای یروز رو باید از امروز تا هفته بعد رو تو خونه باهاش تمرین کنم و نمیخوام اینکارو بکنم همون کلاس بره سر کلاس یاد بگیره بهتره....

لیوان چینی جز کار خلاقیتشون بود تو مدرسه بهشون آموزش دادن تو خونه هم گاهی خودش بازی میکنه....

اتفاقا برعکس نظر مادرت معلم مدرسه هم پیش هم کلاس اول که من باهاش صحبت کردم گفت تمرین زیاد باعث سرعت بچه میشه و درک سریعتری پیدا میکنه....

حتی کلاس آکادمی هوش هم با معلم صحبت کردم گفت بیشتر تو چه زمینه هایی باهاش کار کنم تا بعدا بهتر بتونه درک کنه ریاضی رو... ریاضی که فقط مسئله حل کردن و جمع و منها نیست....

خیلی همه چیز عوض شده دیگه مثل زمان ما که هیچی مثل 6 سال پیش هم نیست.... معلوم هم نیست اینا چی میشن!! کسی از این کارخونه در نیومده !!!!!!!!

اونکه پدر و مادرش بیسواد بودن و خودش شاگرد اول میشه یا تو فقر بزرگ میشه و ثروتمند میشه موضوعش خیلی خیلی خیلی متفاوته و اصلا ربط و ارتباطی به بچه هایی مثل بچه من نداره!!!!
اول سلام/ به نظر من اینطور که شما تعریف کردید نمیتونند tv ببینند و..... درسها برا بچه ها سخته من منظورم این بود که سخت نگیرید وقتی بالاتر بره به شما فشار میاد نه پسر گلتان/خوب من نگفتم ریاضی کار نکنید وهوش گفتم در حد اعتدال کار کنید گفتم بچه باید بچگی کنه البته هوش وریاضی در کنارش / نه اینکه کوچولو گلمان را در تابستان با کلاسهای زیاد وفشار زیاد از بچگی کردن دورش کنیم /در آینده رفتار های خواهیم دید که به ضررش تمام میشود/مثلا من پسرم را به پارک وبازی میبرم در آنجا پروانه گرفتیم وبعد ولش کردیم وگفتم روی گل بزار تا غذا بخوره کلی سوال در مورد گل وپروانه از من کرد/حالا این بهتره یا توی کلاس مثلا اجزای گل وغذای حیوانات را بگن/ من میگم با بازی میتوان ذهن بچه را پرورش داد/ نه چه فرقی دارن اونها هم تو این اجتماع هستن /کافیست کمی اطرافمون رانگاه کنیم بچه هایی که آزادتر بودن ولیلی به لا لاشون زیاد نزاشتن خودشون تجربه کسب کردن موفق ترن کافیست تو فامیلتون جستجو کنی ببینی کدوم موفق ترن/البته که کلاس و بالا بردن سطح علمی لازمه اما با توجه به ظرفیت بچه/
سلام................................

فلاور جان من اصلا متوجه منظورت نمیشم!! کلاس زیاد تو تابستان یعنی چی؟؟؟ اگه منظورت من هستم که فکر میکنم منو مخاطب قرار میدی چه کلاسهایی پسرم رو گذاشتم که تا این اندازه باعث مخالفت شما شده؟؟؟

هوش در حد اعتدال یعنی چی؟؟ مگه مشکل آکادمی هوش چیه؟؟؟ فشار این کلاس کجاس؟؟

اینکه علوم رو به پسرت بصورت عملی یاد میدی خیلی خوبه من نه تنها علوم که انگلیسی رو هم اینجوری به پسرم آموزش میدم....

درباره پارک هم پسرم تقریبا روزی 3 ساعت گاهی یکم کمتر پارک میره بازی میکنه و صحبت میکنیم...

منظورت از لیلی به لالا نزارم چیه؟؟؟ چه ربطی داره؟؟؟ متوجه نشدم!!!

مگه از راه آزمون و خطا میشه موفق بود؟؟ استعداد باید شناسایی و هدایت و پرورش داده بشه....

اصلا اصلا هم ندیدم بچه ای بحال خودش رها شده باشه و موفق باشه!!! بنظر من حتی من خیلی بیخیال بودم الان متوجه میشم زمان رو بیخود از دست دادم

من دیدم تو تمام کلاسها با بازی به بچه ها آموزش داده میشه... حتی آکادمی هوش بقدری مطالب جالب و بازیگونه هست که حد نداره حتی کلاسشون هم تو آلاچیق برگزار میشه یا دم گلخونه وسط اونهمه گل و گیاه

نمیدونم تصورت از کلاس هوش چرا اینقدر منفیه.... ریاضی که گفتی من با پسرم ریاضی کار نمیکنم تابستون چی شد که به این نتیجه رسیدی؟؟
درباره کلاس چرتکه جهت اطلاع دوستان....

ترمیک هست و کلا 10 ترم.... از اواسط ترم 3 چرتکه رو کنار میزارن و شروع به ذهنی حل کردن میکنن....

نمایندگیش رو بعضی کلاسها از مالزی گرفتن بعضی از ترکیه.... که اصلش مربوط به مالزی میشه....

پایان ترم 10 آزمون گرفته میشه و مدرک بهشون داده میشه...

مبلغ کلاس 12 یا 8 جلسه متغیر بین 120 تا 130 تومن هست.... پک هم به من گفتن 70 تومن جزوات به زبان انگلیسی هست با یه سی دی و مداد ( مدادش منو کشته) و چرتکه مخصوص خودشون. البته این پکها اینجا چاپ و تکثیر میشه

بعضی جاها از پایه شروع میکنن و اعداد رو به انگلیسی به بچه ها آموزش میدن مفهوم کمترین و بیشترین رو باید بدونن... تقریبا همون چیزیکه تو پیش بهشون یاد میدن اگه اینطور باشه بچه کلاس basic میشینه

ضمنا یوسی مس با چرتکه متفاوته چون کشورهاش متفاوته.

اطلاعات بیشتر گرفتم میام دربارش مینویسم....

اینم سایتش: http://www.ucmas.ir/

ممنون میشم از دوستانیکه اطلاعاتی دارن و یا تجربه در اختیار من هم قرار بدهند.

2810