2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این اختلال یادگیری هست نگران نباش احتمالا بچت تولد سختی نداشته؟یا توی نوزادی آسیبی به سرش وارد شده باشه؟بیشتر به خاطر زایمان سخته ولی معمولا همه این مشکلات رو دارن.همه به نوعی اختلال دارن.مثلا مال من توی جهت یابی هست ممکنه پسر تو هم توی جهت یابی اختلال داشته باشه.یه مربی و مشاور خوب پیدا کن و ازش بخواه کمک کنه.مربی های تربیتی معمولا با تمرین های خاصی که به بچه میدن اختلال رو طوری تصحیح می کنن که بچه از آدمای معمولی هم بهتر کار کنه.مراکز مشاوره دبستانی ها هستن می تونی از مدیر مدرسه یا آموزش و پرورش بپرسی.
علیرضا,انگور یاقوتی مامان(غوره سابق) 25شهریور ماه 92 همزمان با تولد امام رضا به زندگی یکنواخت من پا گذاشت و با دست و پاهای کوچکش تحرک و عشق دوباره به زندگی من آورد.

سلام.....

جیل جول جون چی شد که گفتی پسرم اختلال یادگیری داره؟؟؟ از کجا به این نتیجه رسیدی؟؟؟

زایمان سختی نداشتم... آسیبی هم خدا رو شکر به سرش وارد نشده....

میشه اختلال جهت یابی رو برام توضیح بدی چی هست؟؟؟ علایمش؟؟؟ درمانش؟؟؟

ممنون دوستم.
دوره چهارم ختم قرآن
ویژه ماه مبارک رمضان (ختم هفتگی)
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=20620&ChatDate=&postID=41051866
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هستLilypie Second Birthday tickers
سلام شنیاجون.خوبی؟در مورد نوروفیدبک پرسیده بودی.یادته که پسرم بیش فعالی و کمبود تمرکز داره.البته بیش فعالیش خدا رو شکر تقریبا خوب شده.منم میخاستم ببرمش نوروفیدبک،ولی دکتر پسرم گفت نبرم.گفت زیاد نتیجه بخش نیست.نگران نباش.مطمئن باش پسرت با موفقیت کلاس اول رو به پایان میرسونه.منم پارسال همین فکر و خیالات شمارو داشتم.حالا خدارو شکر پسر شما مشکل خاصی نداره.من اصلا باور نمی کردم که پسرم بتونه باسواد بشه.ولی خدارو شکر تونست کلاس اول رو خیلی خوب یادبگیره.فقط کلاس اول باید پابه پای فرزندمون باشیم.اونا باید کلی مطلب جدید یاد بگیرند و به حمایت ما حتما نیاز دارند.
توی تاپیک بچه های بیش فعال یکی از دوستان پسرش رو نوروفیدبک برده و در آخر باز هم روش دارویی رو ادامه داده و از نوروفیدبک نتیجه خاصی نگرفت.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام سومیسو جان خوبی خانم؟؟؟ دلم برات تنگ شده بود.....

جدی نوروفیدبک نتیجه بخش نیست؟!؟!؟!!؟ تو ایران اینجوریه یا کلا"؟؟؟

آخه من خیلی از ورزشکارای المپیک از این روش برای بالا بردن تمرکزشون استفاده میکنن بخصوص تنیس بازها!!!!!

مگه میشه؟؟؟؟ نمیتونم هضم کنم.....
سلام شنیا جون.ممنونم.منم دلم برای شما تنگ شده بود.

دکتر پسرم نوروفیدبک رو زیاد قبول نداره.دوستان تاپیک بیش فعالی هم کلی هزینه کرده بود و نتیجه ای نگرفته.منم شنیدم که خیلی از افراد انجام دادند و نتیجه گرفتند.ولی میگم دکتر پسرم قبول نکرد که من این روش رو انجام بدم.شنیا جون مگه پسرگلت مشکل تمرکز داره؟؟؟نگران نباش با وجود مادر پرتلاشی مثل شما حتما آینده درخشانی خواهد داشت.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام سومیسو جان/......

در حقیقت پسر من شکر خدا مشکلی نداره ولی من میخوام بهترین باشه!مثل خیلی از مامانا که خییییییلللللللللیییییییی از بچشون راضی هستن من معمولیم

پارسال از مشاور مدرسه درباره نوروقیدبک و اینکه تو خارج بعضیها داوطلبانه انجام میدن و ... سوال کردم خیلی تعجب کرد که من ذهنم به اینجا رسیده که الان پسرمو ببرم تا 10 سال راحت درس بخونه دوباره تو سن 17 سالگی براش هزینه کنم و تا پایان تحصیلات عالی ( انشاالله) راحت و بدون استرس و نگرانی مدرکشو بگیره.....

گفت یکی از همکاراش که متخصص نورفیدبک هست این رو روی خودش امتحان کرده تازه تو سن بالا خیلی راضیه و دیگه چهره افراد و شماره ها و ... فراموش نمیکنه!

ولی هزینه داره سوای این مسئله شوشو میگه بچه سالم رو انگولک نکن یوقت خدای نکرده یه چیزی نشه!!! منو بیشتر به شک انداخت نمیتونم از دکترا سوال کنم چون اکثرا مسائل مالی و منفعت خودشون رو در نظر میگیرن!

مشاور هم بهم گفت اگه تصمیمم برای اینکار جدی شد اصلا اصلا اصلا به هیچ کس نگم پسرمو نوروفیدبک میبرم!!!!!! حتی اگه به چیزیکه نظرم هست رسیدم!!!!!!!!!!!!!!!.......

ضمنا پسرمن خوبه ولی عالی نیست.... نمیدونم چرا؟؟؟!!!!

معلم چرتکش میگه خوبهههههه ولی نمیگه عالیه....در حالیکه پسرم میتونه ذهنی انجام بده و اکثر بچه های کلاس ذهنی انجام نمیدن!ملاک معلم چیه که اینجوری میگه نمیدونم
کلاس هوش هم خوبه ولی مثل بقیه نیست نمیدونم شاید اونا بزرگتر هستن اینجوریه فقط یکی همسن پسرمه که اونم از فروردین کلاس هوش میاد پسر من از خرداد کلاسش شروع شده بقیه هم بزرگتر هستن سوم ابتدایی به بالا 1 دختره همسن پسر منم هست که معلم میگه خیلی خوبه ولی بهم گفت سیستم پسر با دختر خیلی فرق میکنه و ذات پسرا چیزی سوای دخترا هست.....

مشکل اساسی من با پسرم اینکه یه جورایی خودشو مسئول همه میدونه!!! مثلا اگه کسی تو پارک اسباب بازی کسی رو برداره پسرم میره جلو میگیره میده به صاحبش یا تو کلاس یکی چیزی بخواد از حق خودش میگذره برای همین بنظر میرسه که همکاری نمیکنه ....
2810