2777
2789
عنوان

وای خانماااا خیلی استرس دارم برا پسرم..سه و نیم سالشه ولی عصبانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم بچه ها انرژی ژیادی دارن باهاش بازی میکنی میبری پارک ؟ اگر انرژیشون تخلیه بشه اروم میشن 

والا مررررررتب پارررک خدایی 

خودم بازی می‌کنم اما کم وقت نمیکنم پدرشون مرتب بیرون میبره بازی میکنه باهاش 

کلی وسیله گرفتم مقوا و چسب و مداد رنگی در حد نیم ساعت مشغول پیشنهاد دوباره غر زدن و اذیت کردنا شروع میشه

واقدامات یعنی تا بلوغ باید تحمل کنیم؟؟؟؟ بعدم که مشکلات دوران بلوغ رو باید تحمل کنیم 😂 همواره در ...

بعدم که عاشق میشنو،میبینیم طرف آدم حسابی نیست،کلی باید اونموقع بجنگیمو تحمل کنیم....فعلا تا بچه هستن شُل کنین اینا خوب خوبشه،روزای سختمون مونده

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
وای خدا کنه بزرگ بشن ارووم بشن

من دلم به همین خوشه...

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
والا مررررررتب پارررک خدایی  خودم بازی می‌کنم اما کم وقت نمیکنم پدرشون مرتب بیرون میبره بازی م ...

اخی عزیزم بعضی بچه ها لجبازن انشالله به مرور بهتر میشه ولی وقتی این کارا میکنن توجه نکنین

نمیشه که همش با خواهرش درگیرشدن خدایی اعصاب ندارم دیگه. 

همون پ از اون یاد گرفت منم پسرم اصلا نمیزد خواهرش تا اینکه کتاب دخترم آب ریخت روش اینم زد بهش از اون موقع یاد گرفته بود باز کلی با دخترم حرف زدم تا خداشکر فعلا دیگ نمیرنن 😁

همون پ از اون یاد گرفت منم پسرم اصلا نمیزد خواهرش تا اینکه کتاب دخترم آب ریخت روش اینم زد بهش از اون ...

😂😂😂😂😂😂😂نه اتفاقا دخترم کوچیکتره اما حرف گوش کن تره

بعضی وقتا پسرم روش تاثیر میزاره کاراشو تقلید میکنه 

همش میگم کاش دخترم بزرگتر بود آرومتر و حرف گوش کن تره به برادرش کمک می‌کرد

اما پسر بازیگوش و شیطون اصلا هم‌گوش نمیده

گلم بچه ها انرژی ژیادی دارن باهاش بازی میکنی میبری پارک ؟ اگر انرژیشون تخلیه بشه اروم میشن 

اره به خدا همه تو شهر منا می شناسه خانمی با کالسکه بچه اعصابم میریزه بهم بسکه بهونه می گیره میزارم تو کالسکه می برم بیرون پارک خوراکی الکی می چرخم اگر مهد مریض نمی شد می بردم مهد ولی تا پاش را می زاره فوری مریض میشه 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.