عشق_واقعی_خداست مدیر عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 5660 عنوان یه حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 602 پست seingel@ جنسیت بچه ام چیه 1402/02/15 | 16:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11311 عالی به امید خدا اره اسمش چیه؟؟؟ هنوز به دنیا نیومده عزیزم ۱۴هفته م اگه دختر شد یا نازلی یا نورا اگه پسر شد الیاس😍دعا کن سالم سلامت بغل بگیرمش🥺🤲 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
mobina_banoooo عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7194 نمیدونم من از رو اسمت گفتم مبینا شاید چون رفتارت سرد هست نهههه اصلااا ادم سردی نیستم😂اطرافیانم کاملا برعکس میگن😆فقط الان یکم خسته ام اینطوری تایپ میکنم عزیزم میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 حست درباره من چی ؟ آیندم ؟! شیطون.زیاد حرف میزنی.زود صمیمی میشی.ولی دیر اعتماد میکنی.کمی عصبی ولی زود رنجاینده روشن
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 من نمیدونم اون منا دوست داره یانه😐 وا چرا نمیدونی میگم که حرف بزن
ethereal عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 431 شیطون.زیاد حرف میزنی.زود صمیمی میشی.ولی دیر اعتماد میکنی.کمی عصبی ولی زود رنج اینده روشن کی از این وضعیت خلاص میشم؟
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 مرسی💚 زمان هم میتونی بگی؟کی بهم اعتراف میکنه شاید تو همین سال یا تا تابستون اینده
mobina_banoooo عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 7194 شاید تو همین سال یا تا تابستون اینده امیدوارم مرسی عزیزم برای حاجتت حمد و صلوات فرستادم✨️حس ششمت درباره آینده چقدر درست بوده؟ میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
افتابu عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3242 شاید تو این ۱۰ روز پیام بده زیاد پا پیچش نشو فعلا پیام نده خدا کنه.مگه چشه حالاتش بنظرت.چ مشکلی دار بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
افتابu عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 3242 شیطون.زیاد حرف میزنی.زود صمیمی میشی.ولی دیر اعتماد میکنی.کمی عصبی ولی زود رنج اینده روشن من ازدواج دوباره دارم در اینده؟ایندم چطوره؟ بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
anil_18 عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 7122 اوهوم این قدرت زنه بگو خوبه که حوصله نداری یا عصبی هستی به اطرافیانت صدمه نمیزنی ولی من میخوا ... واای امروز دسش گرفتم میگ ول کن خوشم نمیا ای چیا البته دوسش هم اونجا بودا منم قهر کردم ول کردم رفتم .
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 نهههه اصلااا ادم سردی نیستم😂 اطرافیانم کاملا برعکس میگن😆 فقط الان یکم خسته ام اینطوری تایپ می ... نه سرد برای اینکه گفتم پاییزی هستی گفتم
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 کی از این وضعیت خلاص میشم؟ ب زودی همه چیز اونچیزی میشه که میخوای
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 امیدوارم مرسی عزیزم برای حاجتت حمد و صلوات فرستادم✨️ حس ششمت درباره آینده چقدر درست بوده؟ ممنون عزیزم گلبم 🥰🥰🥰🥰نمیدونم که باید بمونم ببینم چیزهایی که گفتم کدوم درست در میاد 😁😁😁😁😁ولی بعضیا کفتن که درست بود مثلا چند روز بعد یا یکی ۲ماه بعد رو ک گفتم
رهاعشق عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 16666 خدا کنه.مگه چشه حالاتش بنظرت.چ مشکلی دار هنوز بابت طلاق سردرگمه نمیدونه خوشحال باشه یا ناراحت هنوز شوکه