2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داره ولی تو اینده ش نیستی

همسر سابقم چرا جواب پیامم نمیده. ی هفته جدا شدیم پیامام جواب نمیده ایا باز باهم ارتباط میگیریم پیام بدیم بهم .پای قول وقرار مالی میمونه یانه؟چرا جواب پیام نمیده .حتی پیشنهاد شراکت کاری دادم

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
سلام وضعیتت خوبه  هدفتم یکم سخته ولی میرسی

همسر سابقم ی هفته جدا شدیم چ ا پیاممو جواب نمیده.پای قرار های مالی میمونهه؟بلاخره پیام میده یا همارتباط بگیریم؟

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
بااشهههه ممنون که بم انگیزه دادی گلی ❤

قربونت خواستن توانستن است

زمان های قدیم یه پارچه فروش بود که زن زیبا خوشگلی داشت‌‌.اینا عاشق هم بودن.شیطان هرکاری کرد نتونست بین اینا جدایی بندازه

یه زنی به شیطان گفت میخوای من بین اینا جدایی بیارم و بعد دوباره اشتی کنن؟شیطان گفت من با اینهمه بزرگی نتونستم تو چطور میخوای اینکارو ک؟زن گفت بشین و نگاه کن 

زن میره پیش خیاط و میگه ۲متر پارچه بده میخوام بدم مسرم بده ب زنی که دوسش داره.

بعد وقتی پارچه رو میگیره میره خونه خیاط در میزنه زن خیاط میاد دم در و زن میگه میتونم بیام خونتون یه ابی بهم بدی و نمازمو بخونم 

زن خیاط میگه باشه زن میره اب میخوره نماز میخونه موقع اومدن پارچه رو میزاره رو طاقچه

زن میره پیش شیطان و میگه نگاه کن چجوری زندگیشونو ب هم زدم 

خیاط شب میره خونه و پارچه رو میبینه و حرف زن یادش میاد که پسرش میخواس این پارچه رو ب دوست دخترش بده عصبی میشه و میخواد زک رو طلاق بده

شیان ه نظاره گر بود گفت حالا چجوری میخوای اشتیشون بدی؟

زن رفت دم خونه یخیا در زد و خود خیاط خونه بود و در رو باز کرد 

زن گفت سلام کرد و گفت دیروز اومدم اینجا آب خوردم و نماز خوندم زن این خانه عجب زن خوب و مهربانی بود من بستهی مارچه رو اینجا جا گذاشتم ولی اومدم اون رو به زن خونه هدیه بدم بخاطر خوبی و نجابتش.اینجوری بود که خیاط ب اشتباهش می برد واز طلاق دادن زنش منصرف شد

و شیطان با دهان باز نظاره گر مکر زنانه بود

اینو گفتم که بدونی زن ها چه قدرتی دارن